Στην Ελασσόνα παρουσιάζεται το πρώτο μυθιστόρημα της Χριστ. Σαρρή

Το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, η συγγραφέας Χριστίνα Σαρρή θα παρουσιάσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Τελικά κέρδισα το στοίχημα;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Εντύποις».

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Vallejo’s Pub, Βενιζέλου 66, στην Ελασσόνα.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Χριστίνα Σαρρή γεννήθηκε στη Φλώρινα τον Αύγουστο του 1999. Λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός, ταξίδεψε κι έζησε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων. Ξεκίνησε να γράφει από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει κυρίως ποίηση, διηγήματα και μυθιστορήματα, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα δημιουργικής γραφής. Το 2016 κέρδισε Α βραβείο διηγήματος στον 8ο Πανελλήνιο Σχολικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης. Το «Τελικά κέρδισα το στοίχημα;» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Περίληψη:

Μαρίνα… Μια κοπέλα αισθηματική και τρυφερή, μα συνάμα δυναμική κι ανυπότακτη!
Γιώργος… Ένα αγόρι σκληρό και κακομαθημένο με την τάση να επιβάλλεται στους άλλους και να μην κάνει ποτέ υποχωρήσεις!

Οι συνθήκες αναγκάζουν την πρώτη να μετακομίσει και να αρχίσει μια νέα ζωή! Η σχολική χρονιά ξεκινάει κι η Μαρίνα ταράζει τα νερά του Λυκείου της περιοχής, μα κυρίως του Γιώργου! Αν και τρελά ερωτευμένη μαζί του από την πρώτη στιγμή, αρνείται να υποταχτεί στη «δύναμή του», με αποτέλεσμα να γίνει η μεγαλύτερή του αντιπάθεια! Οι δυο νέες της φίλες γίνονται στήριγμα και πηγή βοήθειας για τη Μαρίνα… Στέκονται πλάι της, φύλακες της ευαίσθητης ψυχής της, και τη βοηθούν να προσαρμοστεί και να τραβήξει την προσοχή του Γιώργου που τόσο τη γοητεύει…!

Τι θα συμβεί όμως όταν ένα επιπόλαιο στοίχημα κάνει το Γιώργο να στρέψει το ενδιαφέρον του πάνω της…; Πώς αντιδρά μια ερωτευμένη, κοριτσίστικη καρδιά, όταν συνειδητοποιεί πως ήταν το θύμα ενός ανώριμου παιχνιδιού…; Πώς θα μπορέσει η Μαρίνα να συγχωρήσει ένα τόσο μεγάλο λάθος…; Πώς θα μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά… όταν διαπιστώνει πως ακόμη και οι ίδιες της οι φίλες είναι μπλεγμένες σε ένα βρόμικο κόλπο…; Ή μήπως κάνει κάποιο λάθος…;

Επτά έφηβοι, στο ίδιο σχολείο… Ποια είναι η σχέση που έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους και πώς αλλάζουν οι ζωές τους έπειτα από εκείνο το στοίχημα; Και τελικά, ποιος είναι ο νικητής αυτού του στοιχήματος…;

Μια ιστορία με πολλά μυστικά, που όταν βγουν στην επιφάνεια, θα ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές των ηρώων και θα αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Add Comment