Διαγραφή Γιάννη Χαλκίδη από την ομάδα Ευαγγέλου – Δήλωση Δημάρχου Ελασσόνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα «Έκδοση» Ελασσόνας, με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Χαλκίδης δεν αποτελεί πλέον μέλος της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας.

Δήλωση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου:

Οι πολίτες της Ελασσόνας γνωρίζουν τον υπόγειο πόλεμο που δέχεται η σημερινή δημοτική αρχή. Θα μάθουν σύντομα, όσοι δεν γνωρίζουν, τόσο το κέντρο που ενορχηστρώνει τις επιθέσεις αυτές, καθώς και τα “όργανα” που αυτό χρησιμοποιεί.

Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, τόσο σε θέματα διαφάνειας, όσο και στις προσωπικές μου αρχές, που επί χρόνια διέπουν τη συμπεριφορά μου. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανενός είδους εκβιασμό. Δέχομαι αδιαμαρτύρητα κάθε κριτική, και όταν αυτή είναι καλοπροαίρετη, προβληματίζομαι. Στη δημοκρατία κάνεις δεν μπορεί να είναι εκτός κριτικής. Στη δημοκρατία τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι πολίτες. Ωστόσο υπάρχουν κανόνες που κάνεις δεν μπορεί να παραβιάζει.

Με τα όσα έχει δηλώσει ο κ. Χαλκίδης το τελευταίο διάστημα, γίνεται εμφανές, νομίζω σε κάθε πολίτη της επαρχίας μας, πως οι δρόμοι μας, πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Για όλα τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι…

Add Comment