Απάντηση Δημ. Οικονόμου στην “επίθεση” του Δ.Σ. Γ. Χαλκίδη

Kαυτές αλήθειες συνέχεια……

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την προσωπική επίθεση που μου έκανε ο “φίλος…” δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, του Δήμου Ελασσόνας κ. Χαλκίδης Ιωάννης. Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ μαζί του αλλά παρατηρώντας το προφίλ του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο προσπαθεί να παρουσιάσει το έργο του και γνωρίζοντας το πολιτικό του ποιόν και τον τρόπο λειτουργίας του απαντώ ως εξής:

Τα οποιαδήποτε κενά της εκάστοτε δημοτικής αρχής δεν θα τα πληρώσει ούτε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας ούτε ο Σύλλογος.

Η αναποφασιστικότητα των πρώην δημάρχων στην εφαρμογή της πεζοδρόμησης ή όχι, (όπως ο πρώην κ. Αντιδήμαρχος αναφέρει και όχι εγώ),εάν οφείλετε σε έναν άνθρωπο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου τότε μιλάμε για δύναμη και για μέγιστη διαφήμιση.

Για την υπερδύναμη που έχω να επηρεάζω όλους τους Δημάρχους από το 2002 έως και σήμερα, «τι να πει κανείς», πρέπει οι συμπολίτες μου να μου δώσουν το κλειδί της πόλης, να μου στήσουν ανδριάντα στο κέντρο της πλατείας ή να με ορίσουν υπερδήμαρχο και λίγα ζητώ!!!!!!.

Για να βάλουμε, όμως, τα πράγματα, σε μία σειρά, παραθέτω την προσωπική μου άποψη, την θέση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στη Βενιζέλου, τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης μας:

  • Δρόμος με 4-6 θέσεις φορτοεκφόρτωσης μονής κατεύθυνσης.
  • Ελεγχόμενες θέσεις δωρεάν παρκινγκ περιμετρικά της Βενιζέλου κατά τις ώρες λειτουργίας της αγοράς με θέσεις μονίμων κατοίκων και πεζόδρομος,

Όχι ένα ατελείωτο παρκινγκ αυτοκινήτων κολλημένων στις βιτρίνες των

καταστημάτων με ότι αυτό συνεπάγετε.

Η επιλογή της εφαρμογής της οποιασδήποτε απόφασης εναπόκεινται στην εκάστοτε δημοτική αρχή.

Όλα όσα προανέφερα παραπάνω είναι γνωστά από το 2002, αναρτημένα από το 2008 στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας, κατατεθειμένα διαχρονικά στον Δήμο Ελασσόνας και δημοσιευμένα στις εφημερίδες της εποχής. Ίσως ένα σημαντικό μας λάθος να ήταν ότι, δεν ζητήσαμε την γνώμη των καταναλωτών.

Θα μπορούσαμε να μάθουμε και εμείς τις προτάσεις και τις θέσεις σας εάν υπάρχουν αν όχι για τον Δήμο Ελασσόνας για την περιοχή σας κ. Χαλκίδη;

Είναι τυχαίο, ότι, αυτή η απόπειρα συκοφαντίας ξεκίνησε την στιγμή που όλα πήραν το δρόμο τους προς τη λύση;

  • Δημιουργήθηκαν οι θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και θέσεις για άτομα με αναπηρία.
  • Ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο χαρακτηρισμός του δρόμου.
  • Ολοκληρώθηκε και Ψηφίστηκε η μελέτη.
  • Εντάχθηκε το κονδύλι στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Τα γνωρίζετε ή ήσασταν απών;

Τώρα εάν ευθύνομαι ή όχι προσωπικά εγώ για το Χάλι που έχει η περιβόητη Βενιζέλου, με τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα!!!!!!, γνωρίζει ο κόσμος της Ελασσόνας ότι, το κατάστημά μου έχει μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις εδώ και 10 περίπου χρόνια και ότι οι συνάδελφοί μου με εκλέγουν 15 και πλέον χρόνια σαν πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ την επιχειρηματικότητα του νομού, από την προσωρινή θέση του οικονομικού επόπτη του Επιμελητηρίου Λάρισας. Η διοίκησή του οποίου με εμπιστεύεται ακόμη και σήμερα, τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους εκλεγμένους συντοπίτες μου στο Δ.Σ. την οργάνωση και την εκτέλεση των επιχειρηματικών αποστολών, για την προβολή και την προώθηση των επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στις Διεθνείς Αγορές.

Κάλο θα ήταν κάθε απόπειρα συκοφαντίας και ψευδούς επίθεσης απέναντι στο πρόσωπό μου και στον Εμπορικό Σύλλογο να μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κ. Χαλκίδη Ιωάννη δημοτικέ σύμβουλε και πρώην Αντιδήμαρχε Ελασσόνας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα ΜΜΕ για την φιλοξενία

Με ιδιαίτερη τιμή

Δημήτριος Ι. Οικονόμου

Add Comment