Χρειάζεται οργανωμένη αντίδραση και στην Ελασσόνα…!

ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ Τ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

«Θα πρέπει να ξέρετε πως χρειάζεται οργανωμένη αντίδραση και στην Ελασσόνα, ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που βιώνει ο λαός μας…», τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Τάσος Τσιαπλές, μιλώντας σε σύσκεψη – συζήτηση στο Δημαρχείο Ελασσόνας, που συνδιοργάνωσαν η Γραμματεία Ελασσόνας του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ και ΟΓΕ.
Η σύσκεψη αφορούσε την σύσταση Οργάνωσης Απόκρουσης Συνεπειών και συγκρότησης Λαϊκών Επιτροπών και στην περιοχή Ελασσόνας, ενώ παραβρέθηκαν φίλοι και μέλη των εμπλεκομένων φορέων, ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ελασσόνας κ. Δημ. Αβρανάς, ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Βασίλης Κατής, από το Συνδικάτο Οικοδόμων ο κ. Βαγγέλης Ντίνας, κ.ά.
«Έρχεται νέα κρίση στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και απρόβλεπτες. Δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και ένοπλες συρράξεις σε χώρες. Να είμαστε έτοιμοι και για τέτοιες κοινωνικές εξελίξεις. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποκρούσουμε όλη αυτή την βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε από την Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, που επιβλήθηκε από τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου.  Να φέρουμε τον λαό στο προσκήνιο για να μην πληρώσει άλλο για αυτές τις κρίσεις. Να αρνηθεί ο λαός με οργανωμένο τρόπο, όπως με την Επιτροπή, που συστήνετε σήμερα εδώ. Να ξέρετε πως χρειάζεται οργανωμένη αντίδραση και στην Ελασσόνα…!», υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Τσιαπλές.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι συγκροτήθηκε μια «Γραμμή Άμυνας» από τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση, για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που ζει αυτή την περίοδο ο λαός, με σκοπό αυτή η «Γραμμή» να δυναμώσει και άλλο και να συσπειρώσει τις αδύναμες κοινωνικές τάξεις, με το πέρασμα του χρόνου.

Add Comment