Με μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Δολίχη

Την Τρίτη 1 Αυγούστου στο γήπεδο Δολίχης φιλοξενήθηκαν αθλητές πάλης απο τον Ήφαιστο Βαθύλακου, Καραγιάννη Ευρώπου και Ξεχασμένη Αλεξάνδρειας, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα βελτίωσης πάνω στη φυσική και τεχνική κατάσταση.

Την Παρασκευή το πρωί 4 Αυγούστου στο αγροτικό ιατρείο Δολίχης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού.

Το βράδυ της Παρασκευής οι νέοι του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής διασκέδασαν στο πάρτι νεολαίας που έγινε στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου , τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στο βυζαντινό ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, με περιφορά της εικόνας γύρω από την πλατεία.
Στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα απο τον σύλλογο «κατοίκων Πολίχνης ο Νόστος» παρουσίασε χορούς απο την Μακεδονία. Ακολούθησε λαικοδημοτικό ξεφάντωμα με την ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
[wpg_thumb]
Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 19:00 στην αίθουσα «Τάκης Τσιόγκας» πραγματοποιήθηκε παράσταση κουκλοθέατρου “Mην κρατάς μυστικό” από το θεατρικό «εργαστήρι¨Δημιουργική πόρτα¨.
Ο σύλλογος γυναικών Δολίχης παρουσίασε χορούς απο τη Θεσσαλία. Ακολούθησε λαικοδημοτικό γλέντι με την ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δολίχης ευχαριστεί τους Φώτη Μαντζάρα και Θεόφιλο Θ Λιόλιο που συνέβαλαν για την καλή οργάνωση του πάρτι νεολαίας, αλλά και τους Κώστα Θ Λιόλιο και Διονύση Λιόλιο για την παραχώρηση των ψυγείων.

Ακόμα ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, μικρούς – μεγάλους, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Τη διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων ανέλαβε ο εξ ολοκλήρου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης » Η Τριπόλιτιδα »
Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης
“Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΙΔΑ”
402 00 Δολίχη Ελασσόνας
Τηλ.: 24930-92035, Fax: 24930-92036
www.dolihi.gr, dolihi@yahoo.gr

Add Comment