Στο Λογγά Καλαμπάκας ο Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών

Το Σάββατο 5-8-2017 o Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών ” Ο ΌΛΥΜΠΟΣ και ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου παρουσίασαν παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς σε εορταστική εκδήλωση στην Τοπική Κοινότητα Λογγά Τρικάλων καλεσμένοι από τον Μορφωτικό Εξωρ.Σύλλογο Λογγά Καλαμπάκας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Σκαμνιωτών ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η μετάβαση στο πανέμορφο και δροσερό Λογγά , τους παριστάμενους και μέλη των δύο Συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορευτές και χορεύτριες των Συλλόγων που με τις οδηγίες της χοροδιδασκάλισας κ. Ελένης Φλίκα κατέπληξαν το κοινό και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με το γλέντι που ακολούθησε.
Ευχαριστεί επίσης τον Μορφωτικό Εξωρ. Σύλλογο Λογγά Καλαμπάκας για την φιλοξενία, την Ταβέρνα – Ψησταριά – Καφενείο “Το Ξυλάλετρο” στην πλατεία του Λογγά ανήκει στον κο Βασίλη Γκιλέκα και λειτουργεί όλο το χρόνο για την άριστη εξυπηρέτηση των εκατοντάδων επισκεπτών και το Τουριστικό Γραφείο του Κωνσταντίνου Μυλωνά Αμπελώνα για την ασφαλή, την άνετη και ευχάριστη μεταφορά τους.

[wpg_thumb]

Add Comment