Ο Λάκης Λαζόπουλος εξυμνεί τη «μάνα», αποκλειστικά για το Tunnel Festival Αιγάνης

Το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης 2017, την Παρασκευή 4 Αυγούστου, στις 21:00, θα υποδεχτεί τον Λάκη Λαζόπουλο στο Θέατρο Αιγάνης για τη θεατρική παράσταση «Μάνα απόψε θα μιλήσω για σένα».
Πρόκειται για ένα δρώμενο, σχεδιασμένο από τον ταλαντούχο Λαρισαίο περφόρμερ, αποκλειστικά για την πρώτη φετινή διοργάνωση του Tunnel Festival Αιγάνης. Τον Λάκη Λαζόπουλο, στην παράσταση, θα πλαισιώσουν τρεις ερασιτέχνες από την περιοχή, ενώ θα τους συνοδεύει τριμελές μουσικό σχήμα (επίσης από την περιοχή), έτσι ώστε όλοι μαζί να συνθέσουν το εγκώμιο για έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της γυναικείας ύπαρξης.
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σύμπραξη ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών και μιας ομάδας «εραστών της τέχνης».
Αυτός ο «καλλιτέχνης με όραμα και μαγικές ικανότητες» –όπως τον χαρακτήρισε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής— που έχει στο ενεργητικό του πληθώρα θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών και αμέτρητες συνεργασίες με τους κορυφαίους εκπροσώπους κάθε τέχνης του θεάματος, πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Λάκης Λαζόπουλος πρωτοπορεί μέσα από την υποκριτική. Όλοι θυμούνται (ή έστω ξέρουν) τη δεκαετία με το φλώρο Τζίμη, τον ξάδερφό του Τζιμς από την Καρδίτσα, τη χήρα Μήτση και τους υπόλοιπους «μικρούς Μήτσους», καθώς επίσης, τη σατυρική εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στην οποία παρέλασαν οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.
Στην εκδήλωση συμπράττει, με την επιμέλεια του φωτισμού της παράστασης, η Ελευθερία Ντεκώ, Επίκουρη Καθηγήτρια Θεατρικού Φωτισμού, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Θυμίζουμε ότι σημαντική στιγμή στην καριέρα της Ελευθερίας Ντεκώ, ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 ως Διευθύντρια και Σχεδιάστρια Φωτισμών των Τελετών Έναρξης και Λήξης. Για την Τελετή Έναρξης απέσπασε το διεθνές βραβείο EMMY for Outstanding Lighting Direction στην 57η απονομή τον Σεπτέμβριο του 2005.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 21:00

Θέματα #ΑΙΓΑΝΗ #ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ #ΜΑΝΑ #πολιτισμός #φεστιβάλ