Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Φωτό: Γιάννης Μουκίδης
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

To Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, θα συνεδριάσει την Τρίτη 11 Ιουλίου και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Ελασσόνας οικονομικού έτους 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

1.Έγκριση συμπλήρωσης της υπ’ αριθμό 100/2017 προηγούμενης απόφασης σχετικά με την «Ψήφιση νέου ΟΕΥ του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
2.Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΛ. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
3.Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠ. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
4.Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
5.Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
6.Έγκριση υποβολής της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
7.Έγκριση υποβολής της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης Κρανιάς, κατασκευή κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων». Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
8.Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑΕΛ για την εκτέλεση της πράξης «Αντιμετώπιση της λειψυδρίας». Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
9.Έγκριση του Κανονισμού της ετήσιας εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
10.Έγκριση επιβολής τελών για την παραχώρηση των θέσεων της ετήσιας εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
11.Κατάργηση ή διατήρηση θέσεων κενωθέντων περιπτέρων που περιήλθαν στον Δήμο, καθορισμός νέων θέσεων και παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσεων περιπτέρων με δημόσια κλήρωση και με δημοπρασία. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
12.Έγκριση επιβολής τελών παραχωρούμενου κοινόχρηστου χώρου περιπτέρων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
13.Έγκριση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
14.Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου στον Οικισμό Καλυβίων στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Ιωάννης Χαλκίδης.
15.Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
16.Εξέταση του αιτήματος συμπαράστασης του Δήμου Μήλου για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
17.Επανεξέταση αιτήματος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. για παραχώρηση της χρήσης χώρου για την εγκατάσταση Σταθμού Αποσυμπίεσης και Διανομής Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα μετά από ακύρωση προηγούμενης σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
18.Έγκριση ανάκλησης δεσμεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
19.Έγκριση πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος για την αγορά ιδιωτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
20.Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
21.Έγκριση οριστικής παραλαβής μελετών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
22. Εξέταση αιτήματος τροποποίησης άδειας χορήγησης δικαιώματος διέλευσης στα Αμπέλια Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
23.Έγκριση μετονομασίας της πλατείας Ειρήνης στην Δ.Κ. Ελασσόνας και έγκριση ονομασίας του Ανοικτού Θεάτρου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Add Comment