Στον 6ο “Faethon Olympus Marathon ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

Γιώργος Κατσιαντώνης: “Οι… φτερωτοί.. αθλητές… απογείωσαν… το θεσμό του Φαέθωνα στο Μυθικό Όλυμπο”

Με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια έδωσε το παρών στους αγώνες ορεινού τρεξίματος του 6ου “Faethon Olympus Marathon” στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, Ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Για απόλυτα επιτυχημένη και κορυφαία για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια έκανε λόγο ο Γιώργος Κατσιαντώνης Ο οποίος δήλωσε τα εξής:

“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση και η συμμετοχή των αθλητών που έδωσαν όλο τους το… είναι για να … εξυψώσουν όλους εμάς που βρεθήκαμε εδώ…. στην κορυφή της επιτυχίας.
Μας ανέβασαν στα… ουράνια οι 600 και πλέον αθλητές από όλο τον κόσμο, που επισφράγισαν ως σημαντικότατο πλέον θεσμό τον “Faethon Olympus Marathon”, μέσα από την…τεράστια συμμετοχή τους και τη μεγαλειώδη προσπάθεια τους να αναδείξουν τις ομορφιές του Ολύμπου και τον υγιή αθλητισμό.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές αλλά και στους αθλητές για τη…μαγεία που μας χάρισαν…
Δε μπορώ όμως να ξεχάσω από που ξεκίνησε όλος αυτός ο αγώνας….το στοίχημα για την επιτυχία… και να μη συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου την παρέα νέων ανθρώπων που πριν από έξι χρόνια ξεκίνησαν με ένα όνειρο…για να καταφέρουν σήμερα να το κάνουν πραγματικότητα…. ”

[wpg_thumb]

Add Comment