Ο «Faethon Olympus Marathon» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.!

Η διοργάνωση του Faethon Olympus Marathon με χαρά ανακοινώνει ότι ο αγώνας τέθηκε φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο. Τ., θέτοντας τον αγώνα στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του υπουργείου και του Ε.Ο.Τ.
Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας και θα πραγματοποιηθούν στις 8& 9 Ιουλίου 2017. Καθώς λίγες μόλις μέρες απομένουν για την αντίστροφη μέτρηση της εκκίνησης των αγώνων Faethon Olympus Marathon αλλά και του Rupicapra, οι ετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε ο Κοκκινοπηλός να υποδεχτεί τους εκατοντάδες ξένους και έλληνες αθλητές με τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες!
Η ανακοίνωσης της νέας αυτής στήριξης του Faethon Olympus Marathon προμηνύει μια νέα εποχή για τους αγώνες, καθώς τα δελτία τύπου θα αποστέλλονται και σε όλα τα γραφεία του Ε.Ο.Τ. στο εξωτερικό.
Όπως δήλωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής, «Η Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ θα συνεισφέρει σημαντικά στην προβολή του αγώνα και στην εξωστρέφεια της περιοχής μας . Το υπουργείο Τουρισμού ανακαλύπτει όλο και περισσότερο  τον Θεσσαλικό Όλυμπο  . Ήταν κάτι που επιτέλους έπρεπε να γίνει».

H Υπουργός Τουρισμου κα Έλενα Κουντουρά δήλωσε: “Όραμά μας και στόχος μας είναι να καθιερώσουμε την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο. Υλοποιούμε με επιτυχία από το 2015 την νέα εθνική τουριστική πολιτική μας σε πέντε στρατηγικούς άξονες, μέσα από την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, το άνοιγμα νέων ξένων αγορών, την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και την προσέλκυση νέων τουριστικων επενδύσεων. Προωθούμε δυναμικά μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός που προσελκύουν επισκέπτες όλο το χρόνο και προβάλλουν πολύ στοχευμένα το τουριστικό προϊόν κάθε προορισμού. Με ιδιαίτερη χαρά, το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και εγώ προσωπικά στεκόμαστε αρωγοί στην προώθηση και προβολή του αγώνα που αναδεικνύει τις απίθανες ομορφιές του μοναδικού Ολύμπου, προβάλλει την Ελασσόνα και την Θεσσαλία, και μπορεί να κινητοποιήσει σημαντικά τουριστικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή”.

Add Comment