Πρόσκληση σε συλλόγους από τους Ελασσονίτες Εθελοντές για να συγκεντρώσουν καπάκια

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες και ο Τομέας Ανακύκλωσης με ανακοίνωσή τους, καλούν όλους τους μορφωτικούς, εκπολιτιστικούς, αθλητικούς, εξωραιστικούς και χορευτικούς συλλόγους της επαρχίας Ελασσόνας, φέτος το καλοκαίρι να γίνουν μια γροθιά, συλλέγοντας όλα τα καπάκια νερού στις χοροεσπερίδες, στα πανηγυρία, στις κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις της επαρχίας και να τα συγκεντρώσουν όλα μαζί στο δημοτικό γήπεδο του Π.Ο.Ε. ώστε ο στόχος να μαζευτούν 15 τόνοι καπάκια νερού, θα δώσουν την δυνατότητα σε 4 με 5 συνανθρώπους μας να προμηθευτούν στην περιοχή μας, αναπηρικά αμαξίδια και να διευκολυνθεί η ζωή και η καθημερινότητά τους.

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές καλούν όλους τους συλλόγους της επαρχίας με στόχο φέτος το καλοκαίρι να μαζευτούν 15 τόνοι καπάκια νερού για αναπηρικά αμαξίδια!
Το οργανόγραμμα είναι εύκολο για κάθε σύλλογο.

Κάθε ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, το γήπεδο του Π.Ο.Ε. όπως και πέρυσι παραμένει ανοιχτό και στην δεξιά εσωτερική πλευρά της εισόδου στο γήπεδο υπάρχουν τοποθετημένοι κάδοι από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας. Εκεί συγκεντρώνονται τα καπάκια νερού, μέσα σε μαύρες σακούλες. Εκεί καλούνται όλοι οι σύλλογοι να συνδράμουν και φέτος όπως και πέρυσι στην μεγάλη αυτή συγκομιδή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η συγκομιδή ξεκινάει από την Δευτέρα 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει για τέσσερις μήνες. Όλη η συγκομιδή θα μεταφερθεί σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Λάρισας και τον Δήμο Ελασσόνας και θα μεταφερθούν τα χρήματα κατευθείαν στους λογαριασμούς των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας και δεν έχουν την δυνατότητα μέχρι στιγμής στη ζωή τους να προμηθευτούν αναπηρικό αμαξίδιο. Τώρα είναι όμως η ώρα που θα μπορούν όλοι τους!

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες θέλουν να ευχαριστήσουν για ακόμη μια χρονιά τον Π.Ο.Ε. για την δική του συνεργασία μαζί μας.

Add Comment