Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Τα βότανα στη ζωή μας» του ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας

Προκήρυξη επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα «Τα βότανα στη ζωή μας» του ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας που θα γίνει στις 30 Μαΐου 2017 (την Τρίτη που έρχεται) στη Λάρισα για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, την οποία συνδιοργανώνουν: το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μακρινίτσας και οι Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις που αφορούν στο δίκτυο των βοτάνων που συντονίζει το ΚΠΕ Μακρινίτσας (και στο οποίο συμμετέχει το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας) και τις θεματικές ενότητες με τις οποίες αυτό ασχολείται, όπως για παράδειγμα στοιχεία βοτανικής, χρήση των βοτάνων, βότανα και διατροφή, βότανα και απασχόληση, βότανα και πολιτισμός, κ.α.. Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν-ευαισθητοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί για το δίκτυο των βοτάνων, ώστε να εμπνευστούν στην υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24930-29571, φαξ 24930-29570 και email kpe.elassonas@gmail.com (αναγράφοντας στο θέμα του email: «για την ημερίδα βότανα στη Λάρισα» και γράφοντας οπωσδήποτε στο σώμα κειμένου ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, σχολείο/απασχόληση και τηλέφωνο κινητό/σταθερό). Εγγραφές θα γίνονται και επιτόπου την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Add Comment