Συνεχίζουν τα κορίτσια του βόλλεϊ στην Ελασσόνα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΡΑ…

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Επιτέλους αγώνα στην έδρα της, για την Γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας, έστω και την 3η αγωνιστική, αφού αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Γενιάς  Θεσσαλονίκης, το Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας.
Έπειτα από τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις,και τις καλές εμφανίσεις, σε Ωραιόκαστρο και Γιαννιτσά, η ομάδα της Πόλης μας επιζητά μία καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο φίλαθλο κοινό της,  που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα, για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Νέα Γενιά είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής, με πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά  και με παρουσία και στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αξιόλογη ομάδα, αφού ενισχύθηκε σημαντικά στην περίοδο των μεταγραφών.
Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές κέρδισε τον Ερμή Δράμας εκτός έδρας (3-0) και έχασε από το ΔΑΣ.Ωραιοκάστρου  εντός έδρας (1-3) ..
Έτσι λοιπόν το παιχνίδι του Σαββάτου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού και οι δύο ομάδες θα επιζητήσουν την νίκη..
Η Ελασσόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, και το μόνο μελανό σημείο, ο τραυματισμός της Γκέτσιου, που μάλλον δε θα προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Γιαυτό και ο προπονητής της ομάδας,  στην εβδομαδιαία προπόνηση, δοκίμασε τα πλάνα του, με την 14χρονη Κασσελούρη, η οποία και θα καλύψει το κενό της έμπειρης Γκέτσιου..


Οι αθλήτριες της ομάδας έχουν κατανοήσει τη σημασία του αγώνα και με τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού, θα προσπαθήσουν να αποδώσουν τα μέγιστα και να κερδίσουν τον αντίπαλο.
Στην αποστολή συμμετέχουν: ΠΛΙΑΚΑ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΔΙΡΒΑ, ΙΟΒΤΣΕΒΑ,ΚΑΤΣΑΡΕ, ΖΙΑΚΟΥ, ΜΠΟΥΣΙΑ Χ, ΜΠΟΥΣΙΑ Σ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ..

Add Comment