Άνετη νίκη για τον Π.Ο.Ε.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε άνετα του ουραγού στο βαθμολογικό πίνακα Αστέρα Τυρνάβου με 5-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν αποτελεσματικοί, και με ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι, που παρουσιάστηκαν μαχητικοί και γρήγοροι, αγωνίστηκαν φιλότιμα και περιορίστηκαν σε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ

22΄: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, όταν από τη δεξιά πλευρά ο Μπαρλαγιάννης σουτάρει από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
28΄: Δυνατό ευθύβολο σουτ του Μπαλαμώτη φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.
36΄: Η πίεση του ΠΟΕ αποδίδει καρπούς. Ο νεοεισελθών Πεπκολάϊ με όμορφο πλασαριστό σουτ γράφει το 1-0.
38΄: Ο διαιτητής κ. Γρηγοριάδης αποβάλλει τον προπονητή του Αστέρα για διαμαρτυρίες.
46΄: Δυνατό σουτ του Πεπκολάϊ φεύγει άουτ.
47΄: Επικίνδυνη προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Από αριστερά, σουτ του Γαλάνη Παναγ. από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
60΄: Υπέροχο έξυπνο μακρινό σουτ του Γεωργούλα από δεξιά και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Αστέρα, γράφοντας το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
63΄: Ωραία επίθεση των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα που με σουτ κάνει το 3-0 .
71΄: Κοντινό σουτ του Πάτση γράφει το 4-0 .
83΄: Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει, παρά τη διαφαινόμενη άνετη επικράτηση. Ο Καρακώστας με μακρινό όμορφο σουτ κάνει το 5-0 .
88΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν, αλλά το σουτ του Γκαραγκούνη Σπ. Από δεξιά φεύγει άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γρηγοριάδη, Ακρίβου, Ραμάϊ.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Τσένος(45΄ Μπούσιας), Μάρκου, Καρλιάμπας, Πάτσης, Γεωργούλας, Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης(30΄ Πεπκολάϊ), Ματούλας, Ταστεμερίδης(59΄ Μενσούρ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Πάσιος Παρασκ., Καρακώστας Ακ., Πάσιος Βασ., Γκαραγκούνης Σπ., Γκαραγκούνης Ελευθ., Γαλάνης, Σούφης Κ.(65΄ Μπαντής Ν.), Μαυρίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment