Επανεκλογή Αντ. Μπίσμπα στον Δήμο Ελασσόνας

Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας επανεκλέχθηκε ο Αντών. Μπίσμπας(με 31 ψήφους), αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Αθαν. Καλιακούδας(με 25 ψήφους) και γραμματέας ο Δημ. Αντωνίου(με 23 ψήφους), στη χθεσινή διαδικασία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρόντες ήταν 39 δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά την εκλογή του, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας Αντ. Μπίσμπας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ελασσόνας Νικ. Ευαγγέλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του. Ακόμη ευχαρίστησε όλα τα μέλη του σώματος για την στήριξη και τη συνεργασία.
«Θέλω να πιστεύω πως με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να γίνουμε καλύτεροι. Με τη συνεργασία όλων, θα δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας του σώματος», επεσήμανε ο νέος πρόεδρος.
Μετά την εκλογή του νέου προεδρείου, ακολούθησαν ευχές και σύντομες δηλώσεις των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων:
«Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας. Εύχομαι η καινούργια θητεία να φέρει περισσότερες συναινέσεις»(δήμαρχος Ελασσόνας Νικ. Ευαγγέλου).
«Θεωρούμε ότι οι τρεις σας θα βοηθήσουν για αποδοτικότερη συνεργασία και για πιο αποτελεσματικές συνεδριάσεις στο Δ.Σ.(επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Γεώργ. Πασχόπουλος).
«Καλή επιτυχία στο έργο σας. Καλή συνεργασία από εδώ και πέρα. Καλή δύναμη»(Βασ. Βαρνάς).
«Σωστή λειτουργία του Δ.Σ.»(Δημ. Αβρανάς).
«Μία καλύτερη διαχείριση του Δημοτικού Συμβουλίου»(Δημ. Γκουνός).

[wpg_thumb]

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι:

Δημ. Λέκκας, Φώτ. Καραγκόγκος, Νικ. Γκουτζουρέλας, Κων. Καραγιάννης, Αστέρ. Στούπας, Δημ. Αβρανάς, Νικ. Γάτσας.

Αναπληρωματικά μέλη οι: Αναστ. Γκατζιούρας, Γεώργ. Γιαννούλας, Γεώργ. Σδάνης, Αθαν. Γεροφάκας, Ευστάθ. Ψωμιάδης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Γεώργ. Παπαευθυμίου, Ιωάν. Χαλκίδης, Κων. Καραγιάννης, Ιωάν. Γκέκας, Αλεξ. Τσιαντέ, Ιωάν. Νάνος, Ελ. Μάντζιου, Νικ./ Βακράτσας.

Αναπληρωματικά μέλη της ίδιας Επιτροπής εκλέχθηκαν οι:
Γεώργ. Σδάνης, Ιωάν. Σαπουνάς, Ιππ. Τζιουμακλής, Δημ. Γκουνός.

Add Comment