Βρήκε δίκτυα στο 90΄ ο Π.Ο. Ελασσόνας

Έπρεπε να περάσουν 89 λεπτά αγώνα για να βρει ο Π.Ο. Ελασσόνας το δρόμο για τα δίκτυα, επικρατώντας του μαχητικού Αετού Μακρυχωρίου με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0 .
Σε ένα αγώνα, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, που κράτησε σε αγωνία δεκάδες φιλάθλους έως το τελευταίο σφύριγμα της κ. Τσιοφλίκη, η ομάδα του Π.Ο.Ε. «ανάσανε» βαθμολογικά έστω και στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του.
Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πίεσαν αρκετά τους αντιπάλους και όσο περνούσε η ώρα η πίεση μεγάλωνε, χάνοντας ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη από νωρίς, κάτι που τελικά κατάφεραν με τη λήξη του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μαχητικοί και προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ περιορίστηκαν σε αντεπιθέσεις και σε λίγες επισκέψεις στην Ελασσονίτικη περιοχή.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ

18΄: Επικίνδυνο σουτ του Μάντζαρη των φιλοξενουμένων, που κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
24΄: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, που επιχειρεί σουτ, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αποκρούσει σε κόρνερ.
25΄: Νέα ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε., που εκτελεί κόρνερ, με τη μπάλα να βρίσκει τα πόδια του Μάρκου, που τη στέλνει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μακρυχωρίου.
42΄: Συνεχίζει να πιέζει ο Π.Ο.Ε. Μετά από συνδυασμό των παικτών, ο Πεπκολάϊ δίνει τη μπάλα στον Γκαραβέλη που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας Μπανταβάνης λέει «όχι», αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ.
44΄: Νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Ματούλα αποκρούεται από τον πολύ καλό Μπανταβάνη.
60΄: Σουτ του νεοεισελθόντα Μπούσια βρίσκει έτοιμο τον Μπανταβάνη που μπλοκάρει.
63΄: Ο Αργύρης του Μεσοχωρίου ξεφεύγει και σουτάρει, αλλά ο Γκουτζουρέλας έτοιμος μπλοκάρει.
76΄: Σουτ του Καραμάνου από τα αριστερά φεύγει άουτ.
84΄: Ο ΠΟΕ με τον δραστήριο Πεπκολάϊ επιτυγχάνει τέρμα, αλλά μετά από υπόδειξη του επόπτη, η κ. Τσιοφλίκη δεν καταλογίζει το γκολ, υποδεικνύοντας οφσάιντ.
85΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ σε ένα χρονικά κρίσιμο σημείο του αγώνα, όταν ο Πάσιος από τα δεξιά προχωράει και σουτάρει, αλλά ο Γκουτζουρέλας με ωραία προσπάθεια αποκρούει σωτήρια.
90΄: Το λεπτό που έκρινε τον αγώνα, όταν μετά από συνεχή πίεση των γηπεδούχων, και εκτέλεση κόρνερ, από κοντά ο προωθημένος Καρλιάμπας με σουτ – «κεραυνό» γράφει το λυτρωτικό 1-0 και πνίγεται στις αγκαλιές των Ελασσονιτών.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των κ.κ. Παπαγεωργίου, Τσατσαρώνη.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής – Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μάρκου(45΄ Μπούσιας), Τσένος(66΄ Καραμάνος), Μπαλαμώτης, Πεπκολάϊ, Ματούλας, Ταστεμερίδης(45΄ Μπαρλαγιάννης)

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ(Κυρίτσης): Μπαταβάνης, Καρβούνης, Χριστιανίδης, Νίκου, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Σαμαράς(40΄ Πάσιος), Αργύρης(82΄ Παναγιώτου), Τέας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment