Γιώργος Κατσιαντώνης σε Αντώνη Γκουντάρα: Παράγει “χρυσό” ο Δήμος Αγιάς…

Την αξία και τον τεράστιο πλούτο που διαθέτει ο Νομός Αγιάς τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον δήμαρχο της περιοχής Αντώνη Γκουντάρα στη συνάντηση που είχε μαζί του αλλά και με συνεργάτες του στο Δημαρχείο.

Οι δύο άντρες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα σημαντικά θέματα της περιοχής τονίζοντας και οι δύο τη σημαντικότητα που θα έχει για την οικονομία της χώρας… η ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας μέσα από την τεράστια παραγωγή που έχει σε δενδροκαλλιέργειες όπως μήλα, κάστανα και κεράσια.
Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα συμφώνησε με το δήμαρχο Αγιάς ότι είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή της περιοχής που αντιπροσωπεύει το 30% της εθνικής παραγωγής… η λειτουργία συνεταιριστικών επιχειρήσεων με σκοπό την προβολή των προϊόντων και την προώθηση τους και στο εξωτερικό….
Τα παράλια της περιοχής που έχουν αναδειχτεί ως “χρυσές αμμουδιές” στην Ελλάδα και είναι γνωστές για τη γαλάζια σημαίας του και διεθνώς…. έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης του Γιώργου Κατσιαντώνη και του Αντώνη Γκουντάρα , όπου ο καθένας τους “έριξε¨τις δικές του προτάσεις για την προβολή και αξιοποίηση της περιοχής με στόχο την αύξηση του τουρισμού και την τόνωση της τοπικής αγοράς και των επιχειρηματιών της περιοχής.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα της συνάντησης με τον Αντώνη Γκουντάρα… χαρακτηρίζοντας την κουβέντα τους άψογη και στοχευμένη στα θέματα ανάπτυξης της περιοχής και ανανέωσε το ραντεβού του με τον δήμαρχο Αγιάς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

[wpg_thumb]

Add Comment