Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο Στ. Κουγιουμτζή στο Βόλο από το Δίκτυο Περραιβία

Η Αιμιλία Κουγιουμτζή και ο Κώστας Σμοκοβίτης στο Βόλο για τη μεγάλη συναυλία

Μια μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου , αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό ,που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες , τον Σταύρο Κουγιουμτζή ,σε μια ονειρική συναυλία με την παρουσία της συζύγου του συνθέτη Αιμιλίας Κουγιουμτζή ,του αγαπημένου φίλου και σπουδαίου ερμηνευτή Κώστα Σμοκοβίτη και τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών , μουσικών και χορωδών.

Την εκδήλωση , συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών” , ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , το παγκόσμιο Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”-Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, για να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και όπως του αξίζει, ένας μεγάλος δημιουργός ,που δικαιούται από όλους μας και της αναγνώρισης και του σεβασμού, όπως είναι ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

Ο Κώστας Σμοκοβίτης τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή

Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη συνεργάζονται εξαιρετικοί ερμηνευτές ,όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή ,Κώστας Σμοκοβίτης ,ο οποίος είναι ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς , μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Έρρικα Πατρικίου , Κώστα Ζεμπίλα , Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη .
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος ,ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων “ΙΩΝΙΑ” , με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.
Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου , που συμμετέχει με τους χορευτές της Σχολής Χορού Chorus Line Βόλου .

Πάνος Κόκκινος ο επόμενος τιμώμενος Καλλιτέχνης

Ο πρόεδρος του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” Κώστας Σκριάπας και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου Τζαννέτος Παπαγεωργίου ,που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση των συναυλιών με τον τίτλο “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών” δηλώνουν ότι πέρα από τη συναυλία προς τιμήν του αγαπημένου συνθέτη και στιχουργό Στ. Κουγιουμτζή , θα ακολουθήσει αμέσως μετά, στις 22 Μαρτίου 2017 ,μια τιμητική συναυλία -αφιέρωμα στον Πάνο Κόκκινο , ο οποίος μάλιστα ,θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών ,με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην μεγάλη πορεία των 60 χρόνων στο Ελληνικό τραγούδι.
Τη καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο γιός του τιμώμενου Πάνου Κόκκινου, ο πιανίστας Τόλης Κόκκινος ,ενώ στο σημαντικό αυτό γεγονός εμφανίζεται και η Χορωδία Ενηλίκων “ΙΩΝΙΑ” ,με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.
Σημειώνεται ότι οι Φορείς που υλοποιούν τα μουσικά αυτά αφιερώματα ετοιμάζουν για το 1ο 15θήμερο του Απριλίου 2017 στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου ,εκδηλώσεις με τίτλο ” Μέρες Ραδιοφώνου” με τη συνεργασία πολλών φορέων, που έχουν άμεση σχέση με το ραδιόφωνο και την ιστορία του .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κων. Σκριάπας Τηλ. 6974-881944, -Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας

Add Comment