Έκοψε πίτα η Τ.Ο. του Ποταμιού στη Λάρισα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν την Τετάρτη το βράδυ τα μέλη της Τ.Ο. του Ποταμιού Λάρισας. Το φλουρί κέρδισε ο υπεύθυνος τύπου και μέλος της ΜΕ.ΣΥ.Α, Βλάχος Βασίλης.
Στελέχη και μέλη του Ποταμιού αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ευτυχία και έδωσαν την υπόσχεση για δυναμική παρουσία ώστε να ακουστεί η φωνή της λογικής και της ευαισθησίας για την παιδεία, την εργασία και τη δικαιοσύνη. Για την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση για την πολιτική. Την πολιτική που βάζει σε πρώτο πλάνο τον Έλληνα πολίτη και όχι το κόμμα, την πολιτική που υπηρετεί τη δημόσια διοίκηση και τους θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιεί ως λάφυρο εξουσίας για τα κομματικά στελέχη. Την πολιτική που έρχεται σε αντίθεση με όλες τις παλαιοκομματικές μεθόδους/μεθοδεύσεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και κόντρα στις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ που αν και διαφημίστηκαν ως το νέο, στην πορεία διέψευσαν τις ελπίδες των πολιτών για αλλαγή/απαλλαγή από το κομματικό κράτος.
Το κίνημα μας παρά την αποστασία βουλευτών του, που ιδιοποιούνται την βουλευτική έδρα των πολιτών που στήριξαν το Ποτάμι, συνεχίζει με τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους συμμάχους του σε όλη την Ελλάδα να εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η πορεία ανασυγκρότησης της χώρας είναι εφικτή. Σύμμαχοι μας είναι οι «φίλαθλοι» της πολιτικής και όχι οι οπαδοί. Οι προοδευτικοί πολίτες που έχουν ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά στις αγωνίες και τα αδιέξοδα της ελληνικής κοινωνίας που χειμάζεται για έβδομο συνεχή χρόνο από μια πρωτόγνωρη σε βάθος και μέγεθος οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κρίση.
Δέσμευση όλων των τοπικών στελεχών είναι ότι θα προσπαθήσουν διπλά ώστε να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών, αποδεικνύοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων βρίσκονται σε αυτό τον πολιτικό χώρο δεν αντιμετωπίζουν την πολιτική και τα βουλευτικά αξιώματα με ιδιοκτησιακή αντίληψη. Το Ποτάμι Λάρισας θα καταβάλει κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια να συνεχίσει να εκπροσωπεί την περιοχή και την τοπική κοινωνία με κάθε τρόπο και να παρεμβαίνει στην κοινοβουλευτική του ομάδα για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αναλαμβάνοντας να αποδείξει έμπρακτα ότι οι μικρές και μεγάλες μάχες κερδίζονται όχι με πρόσκαιρους ανούσιους τακτισμούς αλλά με αυτούς που μένουν, παραμένουν και επιμένουν σε αυτά που πιστεύουν. Η υπόσχεση μας είναι να είμαστε μαζί και δίπλα σε κάθε πολίτη.
Τ.Ο. Ποτάμι Λάρισας

Add Comment