Στις 26 Μαρτίου το φετινό Run Greece στη Λάρισα

Η οριστικοποίηση του φετινού Run Greece Λάρισας και οι τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα ήταν το αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και στελεχών του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ Θεσσαλίας. Όπως έγινε γνωστό το Run Greece Λάρισα θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ κ. Θανάσης Ράπτης, Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Θεσσαλίας κ. Χαχάμης Δημήτρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηλίας Καφές, ο τεχνικός δ/ντης του αγώνα κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο τεχνικός σύμβουλος Θανάσης Μπουλογιώργος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου και στέλεχος της Περιφερείας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν εξ αρχής από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας αυτής για να μεγαλώσει το δρομικό κίνημα σε ολόκληρη την χώρα. Στηρίζουμε με πράξεις τον αθλητισμό γιατί αποτελεί φιλοσοφία ζωής που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία και καλώ όλους τους Θεσσαλούς να συμμετέχουν έτσι ώστε και φέτος, όπως και κάθε χρονιά άλλωστε, να κάνουμε ρεκόρ συμμετοχών».

Τα μέλη του ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησαν τον κ. Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την διαρκή στήριξη σε όλα τα πρωταθλήματα σημειώνοντας ότι φέτος θα επιχειρηθεί μια σύνδεση του Run Greece με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, από τους καλύτερους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Add Comment