Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
2.Έγκριση απασχόλησης στον Δήμο Ελασσόνας σπουδαστών μαθητευομένων του μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας του ΕΠΑΛ Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
3.Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
4.Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
5.Έγκριση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες, νομικές βάσεις πληροφοριών και διαδικτυακές εφαρμογές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
6.Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής Καθορισμού του Τιμήματος για την απ’ ευθείας αγορά ιδιωτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
7.Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής Καθορισμού του Τιμήματος για την απ’ ευθείας μίσθωση των εγκαταστάσεων του αναψυκτηρίου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
8.Έγκριση της υπ’ αριθμό 1/2017 μελέτης του έργου «Κατασκευή υποδομών (ανελκυστήρας) για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε Κ.Χ. στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
9.Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
10.Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων και κατασκευή κρασπεδορείθρων στην επέκταση του σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
11.Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
12.Εξέταση αιτημάτων μίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Δρυμού και Σαρανταπόρου με σκοπό την νομιμοποίηση υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων των κ.κ. Αγλαΐας Αρσένη και Κερασίνας Ντάλλα αντίστοιχα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
13.Ενημέρωση – απόφαση για τη διαχείριση αποβλήτων στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

Add Comment