Γ. Κατσιαντώνης με νέο διοικητή ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Γ. Μπλιούμη

Γιώργος Κατσιαντώνης προς νέο διοικητή Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη : Είμαστε βαθιά υπερήφανοι για την Πολεμική Αεροπορία που «ορθώνει ψηλά» τα ιδανικά της πατρίδας μας

Το νέο διοικητή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο κ. Γιώργο Μπλιούμη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσιαντώνης, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Οι δύο άντρες που κατάγονται από την Ελασσόνα συζήτησαν σε πολύ φιλικό κλίμα για όλα τα σημαντικά επίκαιρα ζητήματα που βιώνει η χώρα μας και επικεντρώθηκαν στο όραμα του νέου Αρχηγού του ΑΤΑ για μια ισχυρή Τακτική Αεροπορία, που θα λειτουργεί ως πανίσχυρη δύναμη αποτροπής, ικανή να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.
Ο κ.Γιώργος Κατσιαντώνης ευχήθηκε δύναμη και κάθε επιτυχία στον Αντιπτέραρχο κ. Γιώργο Μπλιούμη εξαίροντας τους ανοιχτούς του ορίζοντες για συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια από όλο το επιτελείο που έχοντας ως “όπλα”, καρδιά, αρετή και τόλμη σηματοδοτούν με επιτυχία την πρωταρχική αποστολή των Ελλήνων …Την ασφάλεια της πατρίδας μας.

Γιώργος Κατσιαντώνης με μέλη του ΣΘΕΒ: «Επιβάλλεται να δοθούν κίνητρα για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας»

Μία εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων στα γραφεία του ΣΘΕΒ με τον πρόεδρο του Αχιλλέα Νταβέλη, την διευθύντρια Έλενα Καματέρη, το γενικό γραμματέα Νίκο Νταναβάρα και το Γιάννη Σίνη, μέλος του συνδέσμου.
Στο τραπέζι της συζήτησης αναπτύχθηκαν οι δράσεις και οι παρεμβάσεις του ΣΘΕΒ για τη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος στην επιχειρηματικότητα, αλλά και τα “αγκάθια” που υπάρχουν στη δημιουργία συνθηκών που θα μπορούσαν να ευνοήσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα και εν γένει την οικονομική ανάπτυξη. Δόθηκε δε ιδιαίτερη έμφαση στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού που υπάρχει στις επιχειρήσεις του ΣΘΕΒ οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους αλλά και στη δυσλειτουργία της διανομής κεφαλαίων του ΕΣΠΑ στις επιχειρήσεις.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συμφώνησε ότι θα πρέπει να υπάρξουν κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα μας με την προϋπόθεση όμως να δοθούν “τονωτικές ενέσεις” στους επιχειρηματίες από όλους τους παράγοντες της Θεσσαλίας μέσω του ΣΘΕΒ που αποτελεί ζωντανό κύτταρο της οικονομικής δραστηριότητας ,ώστε να μπορεί να συμβάλει καθοριστικά σε ριζικές μεταρρυθμίσεις και προκλήσεις με ενεργά αποτελέσματα στην επιχειρηματικότητα.

Add Comment