Με τα Γιαννιτσά η ομάδα των γυναικών του ΓΣΕΕ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα, για την γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας, αποτελεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ύστερα από το εκτός έδρας παιχνίδι με το ΔΑΣΩ, την 1η αγωνιστική ,ακολουθεί το παιχνίδι  με τα Γιαννιτσά και αυτό εκτός έδρας.
Έτσι λοιπόν,  μετά από την ήττα στην Θεσσαλονίκη από το ΔΑΣΩ, παρόλη τη καλή εμφάνιση της ,η ομάδα της Ελασσόνας ταξιδεύει στην Μακεδονική πόλη με μοναδικό σκοπό τη νίκη, που θα της επιτρέψει από τώρα να αισιοδοξεί για το μέλλον της στις Εθνικές κατηγορίες.
Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ παρότι νεοφώτιστη και αυτή στην κατηγορία εντούτοις κουβαλά ΄΄ ιστορία΄΄στη πλάτη της αφού ξαναπέρασε από αυτή τη κατηγορία και πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια της Δυτικής Μακεδονίας τερματίζοντας μάλιστα αήττητη!
To παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο 19/11/2011 στις 16:00 ώρα και η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 11:00 της ίδιας ημέρας. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτριες: Πλιάκα, Μπούσια Σ, Μπούσια Χ,  Ιόβτσεβα, Δίρβα, Γκέτσιου, Κατσαρέ, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Παναγιώτου , Παπακώστα, Κασσελούρη

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι:

2η Αγωνιστική 19/11/11
Σάββατο 19/11/2011

Γιαννιτσών, 16.00 ΓΑΣ Μεγ. Αλέξανδρος – Ένωση Ελασσόνας (Κονταξής – Λιάρος)

ΔΑΚ Ηλιούπολης, 17.00 Σταυρούπολη – Άρης (Δαλκιράνης – Μαυρίδης)

Δήγα Δράμας, 18.00 ΓΣ Δράμας – ΦΕ Ιωαννίνων (Στεργιόπουλος – Σαμσάρης)

Ασβεστοχωρίου, 18.30 Νέα Γενιά – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου (Τσιούλα – Παπαδόπουλος Α.)

Κυριακή 20/11/2011

Α. Νικολαΐδης, 18.00 Επίκουρος – Ερμής Δράμας (Μπόμπορας – Γεωργιάδου)

Add Comment