Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Απανταχού Σκαμνιωτών στον Αμπελώνα

O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ πραγματοποίησε στον Αμπελώνα στην αίθουσα του νέου δημαρχείου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου την ετήσια τακτική γενική συνέλευση, όπως απολογισμός πεπραγμένων , οικονομικός απολογισμός, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων των μελών του Συλλόγου και στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και στα μέλη του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Κοντοκώστας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. υγεία, κάθε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή, και καλή δημιουργική χρονιά. Στη συνεχεια, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές των χορευτικών τμημάτων και την χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα, για τις θαυμάσιες και πολλές εμφανίσεις που έκαναν την χρονιά που μας πέρασε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και το 2017.
Το  φλουρί κέρδισε η Ζιάκα Φρόσω , από την πίτα των χορευτικών τμημάτων και ο Δράμης Ιωάννης , από τα μέλη του Συλλόγου, το καθένα συνοδεύονταν από ένα  αναμνηστικό δώρο ,προσφορά του Συλλόγου.
Το Δ.Σ τα του Συλλόγου οι χορευτές και η χοροδιδάσκαλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 08:30 μ.μ στο κέντρο « ΤΟΥΜΠΑ » στον Τύρναβο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα μας παρουσιάσουν ένα μέρος από τους παραδοσιακούς χορούς που διδάχθηκαν, με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα.
[wpg_thumb]
O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ,, σας περιμένει να τους θαυμάσετε και να χορέψουμε όλοι μαζί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός , ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Παιδής, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, η  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου  κ. Ρούλα Σουρλαντζή , ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων κ. Απόστολος Σουρλαντζής , ο Αντιδήμαρχος  Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης , ο Αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα  Νταλαμπέκα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα  κ. Τούλα Μουγδή, οι ιερείς του Αμπελώνα πατέρες Νεκτάριο και Γεώργιος ευλόγησαν την πίτα.

Add Comment