Στην κοπή πίτας της Λαογραφικής Ελασσόνας ο Χρ. Κέλλας

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΕΛΛΑΣ: ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και φώτισης έστειλε ο Αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, από την Ελασσόνα όπου βρέθηκε, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία και Δημιουργικότητα. Η προσπάθεια των μελών του Συλλόγου να διατηρήσουν ζεστή και αναλλοίωτη την πολιτιστική μας κληρονομιά και την παράδοση, ιδιαίτερα στις σημερινές ιστορικές συγκυρίες, όπου όλα μεταβάλλονται άρδην, καθιστά την Λαογραφική Αρχαιολογική εταιρεία Ελασσόνας ένα από τα σημαντικότερα κύτταρα παράδοσης και πολιτισμού του νομού μας.
[wpg_thumb]
Εύχομαι να συνεχιστεί με την ίδια ζέση η προσπάθειά αυτή και θα είμαι πάντα αρωγός σε κάθε ανάλογη πρωτοβουλία.
Ευελπιστώ το παράδειγμά της Λαογραφικής Αρχαιολογικής εταιρείας Ελασσόνας για τη διατήρηση, παρουσίαση και προαγωγή της παραδοσιακής μουσικής, του πολιτισμού, των τεχνών και της δια βίου εκπαίδευσης, να αποτελέσει οδοδείκτη και για άλλους συλλόγους, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί, τελικά, να γράψουμε το μέλλον αυτής της χώρας, χωρίς να αγνοούμε τους δεσμούς μας με το ιστορικό παρελθόν και τις ρίζες μας.
Θερμά συγχαρητήρια.
Καλή χρονιά και καλή Φώτιση!»

Add Comment