Πρωταθλήτριες Περιφέρειας οι Νεάνιδες του ΓΣΕΕ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!

Το χρυσό μετάλλιο και τη πρόκριση στις 10 καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πέτυχαν οι νεάνιδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , καθώς στον μεγάλο τελικό της Περιφέρειας επικράτησαν καθαρά και με επιβλητική εμφάνιση, της ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-0 σετ!
Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου,πίστεψαν πολύ σε αυτή τη διάκριση και με σταθερή πορεία . σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κατάφεραν να φέρουν το χρυσό μετάλλιο στην Ελασσόνα και  ετοιμάζουν τις ΄΄βαλιτσες τους΄΄για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα!
Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για το 2016, για τον σύλλογο και τα τμήματα ανάπτυξης,αφού προηγήθηκε αυτό , των Παγκορασίδων!
Το 1ο σετ είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ , με τον Φιλαθλητικό να ξεφεύγει έως και 5 πόντους, αλλά και την Ελασσονίτικη ομάδα προς το τέλος, με 4 πόντους, αλλά  στο τέλος πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές αποδείκτηκαν τα κορίτσια της Ελασσόνας όπου και το κατέκτησαν με 27-25!
Στα άλλα δύο σετ η ομάδα αγωνίστηκε , όπως μας έχει αποδείξει στη φετινή χρονιά.Σέρβις αποτελεσματικό ( 11 άσσους) , ατσάλινο μπλοκ ( 14 τελειωμένα) και εξαίσια άμυνα,ήταν τα  στοιχεία που συνέβαλλαν σε μία εύκολη επικράτηση των σετ : 25-11, 25-18…
Όλες οι παίκτριες αγωνίστηκαν τέλεια, αλλά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην κεντρικό ΤΣΙΓΓΕΛΗ, όπου, με 9 τελειωμένα μπλοκ, 12/15 επιθέσεις , 2 άσσους και 7 άμυνες ήταν η MVP  του τελικού καθώς κυριάρχησε απόλυτα στο φιλέ!
Επίσης η απόδοση του λίμπερο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗΣ, ήταν συγκλονιστική καθώς με ,  85% υποδοχη ( 12 /17) και 16 άμυνες ήταν πανταχού παρών στις ΄΄χαμηλές πτήσεις΄΄ του αγώνα.
Πολύ καλή απόδοση, όμως και από τη μικρότερη της παρέας ΚΟΡΑΚΙΔΗ καθώς και της ΔΙΒΡΑΜΗ  που αντικατέστησε τη Χατζηβασίλη , η οποία μεχρι τον τραυματισμ’ο της ‘ηταν πολύ καλή!
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της ακραίας Χατζηβασίλη, όπου σε λίγες μέρες θα φανεί και η σοβαρότητα της ζημιάς,
Ο σύλλογος θα βρίσκεται κοντά στην αθλήτρια, όσο σοβαρή ή όχι , και αν είναι η ζημιά της Δήμητρας,και της εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα!
Επίσης ο σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον υπέροχο κόσμο – φιλάθλους, που ακολούθησαν την ομάδα _ διέθεσε μάλιστα και λεωφορείο-  για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό του Τίρναβου!

 Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-11, 25-18)

ΓΣΕ Ελασσόνας (Βάιος Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ρ., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Κορακίδη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Τσίμπα, Πίγκα, Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ζ., Χονδροθύμιου, Παναγιώτου, Γεωργιάδη, Καζαντζή.

Φιλαθλητικός Λάρισας (Σβέτλα Βασίλεβα): Κουμπούρα Σ., Μπάλλα, Γεροστεργίου, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, , Νιακοπούλου (λ), Ε. Κουμπούρα, Καλογήρου, Γαλάνη Νικ., Τζήκα, Χαζτηρεπάνη και Γαλάνη Ι,.

Add Comment