Γιώργος Κατσιαντώνης : Επενδύουν σε παιδεία υψηλών προδιαγραφών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στο διεθνώς αναγνωρισμένο για το εκπαιδευτικό του έργο ,ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα επαγγελματικής κατάρτισης ,ΙΕΚ ΑΚΜΉ στη Λάρισα, ξεναγήθηκε σήμερα ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης ,όπου δήλωσε ενθουσιασμένος βλέποντας τις εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών…. και παρακολουθώντας τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στους νέους.
Αφού περιηγήθηκε στους εντυπωσιακούς και άρτια εξοπλισμένους χώρους του εκπαιδευτηρίου…. στη συνέχεια μπήκε στην τάξη και κάθισε στα…. σπουδαστικά έδρανα όπου παρακολούθησε το μάθημα του γνωστού δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου σε νέους… που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του….
Και φυσικά ως επίδοξοι… δημοσιογράφοι δεν παρέλειψαν να πάρουν μία μικρή αλλά “δυνατή” συνέντευξη από τον Γιώργο Κατσιαντώνη…. που απάντησε με χαρά σε καίριες ερωτήσεις… για την οικονομία στη χώρας…. τις πρόωρες εκλογές… τα μνημόνια… και το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα….
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συνεχάρη τα στελέχη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για το πρωτοπόρο εκπαιδευτήριο… που δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες νέους να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν σε υψηλά πρότυπα δεοντολογίας και προδιαγραφών:
“Η Παιδεία πρέπει να έχει υψηλά standards…. και αυτά παρέχονται σίγουρα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα που είναι ένα εκπαιδευτήριο πρότυπο με άριστες υλικοτεχνικές υποδομές και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο μαθημάτων πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σαν αυτή που είδα σήμερα εδώ, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Έχουμε λαμπρά μυαλά στη χώρα μας είναι γνωστό σε όλους. Σε αυτούς τους νέους πρέπει να επενδύει η Παιδεία για να μπορέσει να βγει η Ελλάδα από την κρίση…. Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι… χτισμένες εδώ και δεκαετίες οι βάσεις για το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό… και είναι κομβικής σημασίας γεγονός για την ανάπτυξη του Θεσσαλικού κάμπου, ότι δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σπουδάσουν στον τόπο που γεννήθηκαν”.

[wpg_thumb]

Add Comment