Πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα 75 χρόνια ιστορικής μνήμης υλοποιεί ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης

«Τιμούμε και δεν ξεχνούμε» Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης – Πρόγραμμα Erasmus+

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Προς τους φορείς, τους συλλόγους και τη νεολαία του τόπου

Θέμα: Συμβολή και συμμετοχή στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης συμμετέχει και συνδιοργανώνει με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) Σχέδιο που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+, με θέμα: «Συμπληρώνοντας 75 χρόνια υπόσχεση θύμησης». Ιστορική Μνήμη και Δικαίωση. Συμμετέχουν νέοι και νέες από το Δήμο Μόρφου-Κύπρου, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Τσαριτσάνη. Όσοι νέοι και νέες επιθυμούν να συνδιαμορφώσουν και να πλαισιώσουν τις δράσεις του προγράμματος, μπορούν να απευθύνονται στο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης σας προσκαλεί να συμβάλλετε με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση της προσπάθειας για την προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης, 1940-1944, με ενημερώσεις, ξεναγήσεις, διάθεση χώρων και εξοπλισμού, προβολές ντοκουμέντων, φωτογραφίες, εφημερίδες, τραγούδια, αφηγήσεις, στον τομέα ευθύνης σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ή στο email: exoraist.tsaritsanis@gmail.com ή στο κινητό 6974083557 Θάνος Βαθράκης (email: thanos.vathrakis@gmail.com) Πρόεδρος- Συντονιστής του προγράμματος.

Add Comment