Στη Λάρισα για πρώτη φορά ο αγώνας “Βίκος Street Relays”

%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1

Συνάντηση ώστε να καθοριστούν οι λεπτομέρειες των αγώνων Βικος Street Relays που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Θεσσαλίας . Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας , ο Δήμος Λάρισας ,ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877» θα διοργανώσουν τους φιλανθρωπικούς ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ., 4×100μ. με την επωνυμία: “Λάρισα Βίκος Street Relays 2016”.
Το σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού θα είναι στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας ενώ η διαδρομή θα είναι στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Οι αγώνες που διεξάγονται για πρώτη φορά στη Λάρισα και έχουν αποκλειστικά κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην εντυπωσιακή αυτή αθλητική γιορτή, θα στηρίξουν έμπρακτα το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Λάρισας»
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής , ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος , ο πρόεδρος των μαραθωνοδρόμων κ. Απόστολος Γούλας , ο πρωταθλητής στίβου και Πρεσβευτής του Street Realys Στέλιος Δημότσιος και ο διευθυντής των αγώνων Λευτέρης Πλακίδας .
%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1
Μετά το τέλος της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Θανάσης Παιδής δήλωσε :
« Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη της Λάρισας .Τέτοιες διοργανώσεις σαν τα Βικος Street Relays , τονίζουν τη συνεργασία και την ομαδικότητα , τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο , προβάλουν το αθλητικό πνεύμα και ενισχύουν τον αθλητικό τουρισμό».

Add Comment