Στα Φάρσαλα για ενημέρωση σχετικά με το LEADER η ΑΕΝΟΛ

DSC00591 [800x600]

Διοργανώθηκε την Τρίτη 23.08.2016 εκδήλωση διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – A.A.E. – O.T.A. “ΑΕΝΟΛ Α.Ε.” στα Φάρσαλα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων. 
Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και η διευθύντρια της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Σεβαστή Μπασδέκη μαζί με το στέλεχος κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου, παρουσίασαν το πρόγραμμα και τις δράσεις του.   Η εκδήλωση είχε στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και κ. Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Ηλέκτρα Θελούρα.
Ενημερωτικά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 για το Νομό Λάρισας, η Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. συνεχίζει με τον προγραμματισμό νέας σειράς εκδηλώσεων διαβούλευσης με αντιπροσωπευτικούς τοπικούς φορείς και τον τοπικό πληθυσμό. Μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

[wpg_thumb]

Add Comment