Συμβάσεις με εργολάβους υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Υπογραφή Σύμβασης εργασιών 3ου Δημοτικού Σχολείου [800x600]

Σύμβαση επισκευών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας

Στην υπογραφή σύμβασης, ποσού 22.153 ευρώ, με αντικείμενο την αποκατάσταση οροφής 1ου ορόφου και κατασκευή τουαλετών νηπιαγωγείου στο 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας, προχώρησε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου. Το έργο ανέλαβε να φέρει εις πέρας η εταιρεία Δημ. Τριανταφύλλου και ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:
«Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας που έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων της επαρχίας μας. Για μας πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ικανοποίηση όλων των αιτημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας, αναγνωρίζοντας πως η εκπαίδευση είναι ο βασικότερος και σημαντικότερος πυλώνας της κοινωνίας μας. Συνεχίζουμε…»

Υπογραφή Σύμβασης Ραμπών ΔΕ Ολύμπου [800x600]

Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ολύμπου

Στην υπογραφή σύμβασης, ύψους 10.223 ευρώ, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου με στόχο την κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ολύμπου. Την κατασκευή του έργου ανέλαβε ο κ. Νίκος Τζήρας και το έργο αναμένεται να παραδοθεί ολοκληρωμένο σε εξήντα ημέρες.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο. Ευαγγέλου δήλωσε:
«Με το συγκεκριμένο έργο, την κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ολύμπου δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών, μα κυρίως στους επαγγελματίες της γης και στους κτηνοτρόφους της περιοχής, οι οποίοι θα μπορούν πλέον, χωρίς κίνδυνο και πρόβλημα, να πηγαίνουν στους τόπους της δουλειάς τους, χωρίς να επηρεάζονται από τα επικίνδυνα ρέματα και τις καιρικές συνθήκες. Ανάλογα έργα έχουν προγραμματιστεί σε όλο το μήκος του δήμου Ελασσόνας. Συνεχίζουμε…»

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής ραμπών ΔΕ Λιβαδίου [800x600]

Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Λιβαδίου

Στην υπογραφή σύμβασης, ύψους 30.071 ευρώ, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου με στόχο την κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ολύμπου. Την κατασκευή του έργου ανέλαβε η εταιρία Γκουγκουλής Π. Ιωάννης ΕΤΕ και το έργο αναμένεται να παραδοθεί ολοκληρωμένο σε εκατόν είκοσι ημέρες.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο. Ευαγγέλου δήλωσε:
«Με το συγκεκριμένο έργο, την κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Λιβαδίου δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών, μα κυρίως στους επαγγελματίες της γης και στους κτηνοτρόφους της περιοχής, οι οποίοι θα μπορούν πλέον, χωρίς κίνδυνο και πρόβλημα, να πηγαίνουν στους τόπους της δουλειάς τους, χωρίς να επηρεάζονται από τα επικίνδυνα ρέματα και τις καιρικές συνθήκες. Ανάλογα έργα έχουν προγραμματιστεί σε όλο το μήκος του δήμου Ελασσόνας. Συνεχίζουμε…»

Add Comment