Ο Π.Ο. Ελασσόνας «έκαψε» τα …Καμένα Βούρλα!

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ 4-0 ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»
ΤΑ ΓΚΟΛ: ΧΑΜΟΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ(2)

Του Γιάννη Μουκίδη

Με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, ο Π.Ο. Ελασσόνας έδειξε τις διαθέσεις του, αφού «έκαψε» για τα καλά …την ομάδα των Καμένων Βούρλων, με το επιβλητικό 4 – 0!
Η «πρεμιέρα» της Ελασσονίτικης ομάδας ήταν ό,τι το καλύτερο, αφού η πολύ καλή απόδοση των παικτών έφερε πολλά χειροκροτήματα και σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους και φίλους του καλού ποδοσφαίρου.
Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το σύνολο του Αλέκου Αλεξανδρή παρουσιάστηκε με ομαδικότητα και με εξαιρετική απόδοση, με όμορφους συνδυασμούς, με περίτεχνες ενέργειες, και με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, αφήνοντας υποσχέσεις πως κάτι καλό «κυοφορείται» εφέτος στην Ελασσόνα.


Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα από τους παίκτες του Π.Ο. Ελασσόνας(είχαν όλοι τους πολύ καλή απόδοση), ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Χάμος, Παγκαρλιώτας(…πραγματικά «μηχανάκια»), Χατζηβαλσάμης, Αλεξανδρής.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

8΄ : Δυνατό σουτ του Χάμου, η μπάλα «σκάει» μπροστά στον τερματοφύλακα Λιόλιο, και καταλήγει στο «πλεκτό», κάνοντας το 1-0 .
12΄ : Ωραία προσπάθεια του Παγκαρλιώτα του ΠΟΕ, από τα αριστερά, που κάνει σέντρα, και ο Ρόμπας με κεφαλιά υποχρεώνει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να πέσει και να μπλοκάρει.
36΄ : Μετά από σέντρα, δυνατή κεφαλιά του Χουλιαρού των Καμένων Βούρλων, φεύγει μόλις άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Ελασσόνας.
44΄ : Ο Χατζηβαλσάμης του ΠΟΕ, με κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά …το γκολ ακυρώνεται ως μη γενόμενο.
55΄ : Ωραίο σουτ του Ρέτσα του ΠΟΕ, από καλή θέση, φεύγει άουτ.
57΄ : Εμφανές χέρι αμυντικού των Καμένων Βούρλων, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
61΄ : Σέντρα από δεξιά του Αποστολόπουλου του ΠΟΕ, και ο Χατζηβαλσάμης, με εξαιρετική κεφαλιά ακριβείας γράφει το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
66΄ : Δυνατό σουτ από αριστερά του Ρόππα, και η μπάλλα φεύγει ψηλά άουτ.
75΄ : Σέντρα του Μουρατίδη, και ο Χατζηβαλσάμης με κέφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
78΄ : Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, και με δυνατό ευθύβολο σουτ ο νεοεισελθών Αλεξανδρής κάνει το 3-0.
90΄ : Συνεχείς επιθέσεις της Ελασσόνας, και ο Γιώργος Αλεξανδρής, με σουτ, γράφει το τελικό 4-0.
90΄ : Μεγάλη ευκαιρία των Καμένων Βούρλων να μειώσουν το σκορ, όταν σε ιδανική θέση για γκολ, μπροστά στην εστία του Μπαϊμάκη, ο Τσιάρας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα, ψηλά άουτ.

Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτησία των κ.κ. Γρατσάνη, Νιώτη, Νταλούκα(Σ.Δ. Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλέξ. Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Τερλελής, Χάμος, Σκλάβος(45΄ Ρέτσας), Ρόππας, Χατζηβαλσάμης, Καραΐσκος(77΄ Αλεξανδρής), Αριανούτσος(62΄ Μουρατίδης).

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ(Στάθ. Καλλιμάνης): Λιόλιος, Γιουργιώτης, Τσινέλας, Χουλιάρας, Τόλιας, Καλύβας, Θανασιάς, Τσιάρας, Αντωνιάδης(84΄ Ασπιώτης), Βαργιανίτης(70΄ Θεοδοσόπουλος), Παπαευθυμίου.

– Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του φίλου – φιλάθλου του Π.Ο. Ελασσόνας και του τοπικού αθλητισμού υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ. Κώστα Κιάκα, πού «έφυγε» απρόσμενα από την ζωή, πριν λίγες ημέρες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

Με απόφαση της Διοίκησης του Π.Ο.Ε οι τιμές των εισιτηρίων της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 διαμορφώνεται ως εξής:
Θύρα 1,   10 ευρώ
Θύρα 2,  5 ευρώ
Γυναίκες,  γενική είσοδο 5 ευρώ
Μαθητές ηλικίας μέχρι 15 ετών,  είσοδος ελεύθερη

Add Comment