Φιλικό 4-0 για τον Π.Ο. Ελασσόνας

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΙΡΝΑΒΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΟΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 2016 (4)

«Με το δεξί» ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική χρονιά ο ανανεωμένος Π.Ο. Ελασσόνας, αφού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του επικράτησε άνετα με το ευρύ 4-0, έχοντας να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Αστέρα Τυρνάβου.
Οι Ελασσονίτες, που παρουσιάστηκαν και με νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και άρεσαν στους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις.
Σίγουρα, το αγωνιστικό τεστ της Ελασσόνας έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές, τον Θανάση Γκαδρή(του Π.Ο.Ε.) και τον Γιώργο Δοδοντσάκη(του Αστέρα Τυρνάβου) να δουν την κατάσταση των παικτών τους και να φροντίσουν για τις απαραίτητες βελτιώσεις και τακτικές, ενόψει του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας.
Τα γκολ πέτυχαν: στο 40΄ ο νεοαποκτηθείς Τσιάγκος, με ωραία προσπάθεια και σουτ, στο 63΄ ο «συνήθης ύποπτος» Ματούλας με έξυπνη προσπάθεια και σουτ, στο 79΄ ο δραστήριος Μάρκου με κοντινό σουτ. Το 4-0 έγραψε στο 90΄ ο νεαρός Γαλάτος, με εξαιρετικό μακρινό σουτ – ψηλοκρεμαστό «κεραυνό», που ξάφνιασε ευχάριστα και χειροκροτήθηκε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θωμάς Μπουροτζήκας.
[wpg_thumb]
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γκαδρής): Στάμος, Μπούσιας, Σακοράφας, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπαλαμούτης, Μενσούρ, Συνάπαλος, Τσιάγκος, Ματούλας, Έρβιν.
Ακόμη, στο β΄ ημίχρονο, αγωνίστηκαν και οι: Μάρκου, Μηνάς, Δριστέλας, Τάμπας, Καραμάνος, Γεωργούλας, Ουσταμπασίδης, Ντούμος, Γαλάτος, Μίχης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ(Δοδοντσάκης): Τσακίρης Χρ., Γκαραγκούνης Γιάννης, Γκαραγκούνης Βαλάντης, Καρακώστας, Φουντούνας, Λάζος Γ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ., Πάσσιος Ανδρ., Γαλάνης Παν., Γκαραγκούνης Χαρ.
Ακόμη, χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μπαντής, Γκαραγκούνης Λευθέρης, Γκαραγκούνης Βαγγέλης, Μαυρίδης, Σούφης, Καρακώστας Ν., Λάζος, Μπαντής Παν., Μαργαρίτης Β.

Add Comment