ΑΦΙΣΑ [800x600]

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 αγώνα ορεινού τρεξίματος 20 χιλιομέτρων στην περιοχή της Κρυόβρυσης Ολύμπου. ​Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τα στηρίζει κάθε διοργάνωση που προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στηρίζουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, και φτιάχνει ανθρώπους με χαρακτήρα ισχυρούς, που ξέρουν να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να χάνουν και να κερδίζουν». 

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 9.00 πμ. με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κρυόβρυσης. Ο αγώνας είναι μήκους 20χιλ. με συνολική υψομετρική διαφορά 600μ. Η διαδρομή είναι 16χιλ. δασικός δρόμος μέσα στο βουνό, 3χιλ. μονοπάτι και 1000μ. άσφαλτο. Το υψόμετρο του αγώνα ξεκίνα από 1050μ. που είναι το χωριό (Κρυόβρυση) και φτάνει μέχρι 1250 μέτρα.
[wpg_thumb]
Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής αγώνα κ.κ Δημήτρης Παληγιάννης, Χρήστος Αγιάννης, και Απόστολος Γούλας.

Θέματα #αγώνας #Ελασσόνα #ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ #ΟΡΕΙΝΟΣ #ΤΡΕΞΙΜΟ