Συνάντηση Ευαγγέλου-Φίλη για δεύτερο γυμνάσιο στην Ελασσόνα

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ευαγγέλου-Φίλης [800x600]

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη είχε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, με αντικείμενο την λειτουργία δεύτερου γυμνασίου στην Ελασσόνα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι του δήμου Ελασσόνας και σε στενή συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του νομού, ιεραρχήσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα τη λειτουργία δεύτερου γυμνασίου στην Ελασσόνα, με στόχο να δώσουμε λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επαρχία μας.

Συναντήθηκα λοιπόν και με τον σημερινό υπουργό Παιδείας σε ένα ομολογουμένως πολύ καλό κλίμα, για να θέσω ένα μείζον ζήτημα, για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και για τις οικογένειες της Ελασσόνας, που ζητούν επιτακτικά την λειτουργία δεύτερου γυμνασίου στην πόλη μας.

Μετέφερα στον κύριο υπουργό τις θετικές εισηγήσεις, οι οποίες έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης, κ. Αναστασοπούλου καθώς και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καψάλη, οι οποίοι ενστερνίστηκαν από την πρώτη στιγμή το δίκαιο του αιτήματος της επαρχίας Ελασσόνας.

Ο υπουργός, μετά από διεξοδική κουβέντα που είχα μαζί του, δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει στο αίτημά μας πολύ σύντομα, αντιλαμβανόμενος πως ο χρόνος τρέχει και η νέα σχολική χρονιά θα πρέπει να προγραμματιστεί από τώρα.

Ευελπιστούμε πως η τελική κατάληξη του δίκαιου αιτήματος μας θα είναι θετική».

Παρών στη συζήτηση με τον υπουργό Παιδείας ήταν και ο Διευθυντής του γραφείου του κ. Κατσαρός.

Add Comment