Β. Βαρνάς για συνεργάτη δημάρχου: “Πλησιάζει ο καιρός που όλα θα έρθουν στο φως…”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΝΑΣ

Με αφορμή ανακοίνωση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου, ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πορεία για το δήμο μας” κ. Βασίλης Βαρνάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Δυστυχώς κ. Ευαγγέλου για εσάς και για τον συνεργάτη σας πλησιάζει ο καιρός που όλα θα έρθουν στο φως”

Αναγνωρίζοντας τον πανικό και την αδυναμία του κ. Ευαγγέλου, θα μας ήταν πολύ εύκολο να απαντήσουμε στο ίδιο ύφος και τόνο της απαντητικής επιστολής του αλλά δεν θα το πράξουμε.

Θα συμβουλεύαμε λοιπόν τον κ. Ευαγγέλου να μην προτρέχει με τα προσφιλή ειρωνικά σχόλια του λογογράφου του αποφεύγοντας για μία ακόμη φορά να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες που δέχθηκε από τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς γι’ αυτόν και τον “εθελοντή” στενό συνεργάτη του –-που κάνει ελεύθερο ρεπορτάζ (!)– πλησιάζει ο καιρός που όλα θα έρθουν στο φως. Κάθε πτυχή και λεπτομέρεια της σχέσης τους. Και τότε ούτε οι έξυπνες, γεμάτες χλεύη ατάκες, ούτε και ο στρουθοκαμηλισμός θα τους σώσει.

Επειδή όμως ο κ. Ευαγγέλου σκοπίμως φρόντισε να μας πει τι δεν είναι υποχρεωμένη η ειδική συνεργάτιδά του να κάνει, γι’ αυτό μαζί με την παρούσα ανακοίνωσή μας καταθέτουμε και το περιεχόμενο της απόφασής του, όπου εκεί γίνονται ξεκάθαρα σαφείς οι υποχρεώσεις της συμβούλου.

Ταυτόχρονα, του θέτουμε και τα παρακάτω ερωτήματα:
Εφόσον η συνεργάτισσά σας κ. Δήμαρχε είναι απασχολημένη εκτός γραφείου στις Βρυξέλες (!), στην Αθήνα ή όπου αλλού όπως πολύ καλά μας λέτε, πείτε μας σας παρακαλούμε ποιός πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, φαγητού και οτιδήποτε άλλο σχετικό της συνεργάτιδάς σας!

Πείτε μας σας παρακαλώ ποιες υποθέσεις για το δήμο Ελασσόνας της έχετε αναθέσει προς διεκπεραίωση και σε ποιο στάδιο βρίσκονται ώστε να την κρατούν για δυο χρόνια (!) μακριά από το γραφείο της στην Ελασσόνα.

Ρωτήστε τους υπαλλήλους του Δήμου αν έστω και μια φορά την έχει δει κάποιος στα γραφεία του Δήμου.
Ενημερώστε μας για μια, έστω, εισήγηση της, σε θέμα το οποίο της έχετε αναθέσει.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα εύλογα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν από την προηγούμενη απάντησή σας. Ερωτήματα που συζητούν πλέον οι ίδιοι οι πολίτες της Ελασσόνας. Άπαντες γνωρίζουν λοιπόν πως με αυτή τη σύμβαση, πληρώνεται ο σύζυγος-στενός συνεργάτης σας, τον οποίον για άλλους λόγους (ποιούς άραγε;) δεν μπορείτε ή δεν θέλει ο ίδιος, να προχωρήσετε σε πρόσληψη.

Υποτιμάτε με τον χειρότερο τρόπο τη νοημοσύνη των πολιτών. Κι αυτό θα το πληρώσετε στο εγγύς μέλλον.

Και μην ξεχνάτε ποτέ, ότι πληρώνεται από τα ταμεία του δήμου Ελασσόνας κι όχι από τη δική σας τσέπη.

Ελασσόνα, 17 Ιουνίου 2016

Κλικ εδώ – Η απόφαση πρόσληψης της ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου Ελασσόνας

Add Comment