Απαντήσεις Ν. Ευαγγέλου σε Πασχόπουλο και Βαρνά – Σχόλιο Πασχόπουλου

Ομιλία Ευαγγέλου 1 [800x600]

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟ

Ο κ. Πασχόπουλος, πληροφορούμενος προφανώς τις κινήσεις αμφισβήτησής του στο εσωτερικό της παράταξής του, προέβη σε κάλεσμα πανστρατιάς των στελεχών του τρία χρόνια πριν τις επόμενες εκλογές, θέλοντας προφανώς να καταδείξει την υποψηφιότητά του. Χρησιμοποίησε, δε, για να επιτύχει τον στόχο του, την πανάρχαια πολιτική μέθοδο του βαπτίσματος «εχθρού» στην αντίπαλη παράταξη.

Οι πολίτες της Ελασσόνας, αλλά και ο κ. Πασχόπουλος, θα λάβουν απαντήσεις για όλα, από τα «μικρά» μέχρι και τα «μεγαλύτερα», την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα «Δημάρχου Β. Φαρμάκη», κατά τη διάρκεια του δημόσιου απολογισμού των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε μια διαδικασία όπου καλούμε όλους τους συνδημότες μας να παραβρεθούν.

Προς το παρόν επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «μειωμένης αντίληψης» στον συντάκτη της ανακοίνωσης.

Απάντηση του Δήμου Ελασσόνας στον Β. Βαρνά:

Όλες οι απαντήσεις που ζητάτε, με κάθε λεπτομέρεια, αλλά και αυτές που αφορούν σε ερωτήματα τα οποία δεν σας έβαλαν ακόμα να ρωτήσετε, θα τις λάβετε την Τρίτη στις 28 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα «Δημάρχου Β Φαρμάκη», κατά τη διάρκεια του απολογισμού του έργου μας. Εκεί δηλαδή όπου κάθε αιρετός οφείλει να απαντάει, ενώπιον των πολιτών.

Σχόλιο για την απάντηση Ευαγγέλου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ολύμπου Πολιτεία” σχολιάζοντας την απάντηση του Δημάρχου Ν. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο κ. Ευαγγέλου αποφεύγει να απαντήσει για την “ταμπακιέρα” και στήνει σενάρια προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Δε θέλει μάλλον να αντιληφθεί ότι η θέση μας στο δήμο είναι να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα, να κάνουμε προτάσεις και να ενημερώνουμε τους πολίτες για την πορεία του δήμου.

Όσο για την αμφισβήτηση των πολιτικών του αντιπάλων, ο κ. Ευαγγέλου μάλλον κρίνει “εξ ιδίων τα αλλότρια”, αφού είναι ο μόνος αρχηγός που σε τόσο σύντομο χρόνο κατάφερε να αμφισβητηθεί από τόσους συνεργάτες και μέλη της παράταξής του, κάτι που αποκαλύφθηκε στις τοπικές εκλογές του κόμματός του, στις οποίες υπέστη ταπεινωτική “ήττα”.”

Add Comment