Παράταση εγγραφών για τον 5ο FAETHON OLYMPUS MARATHON

faethon_olympus_marathon

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον F.O.M 44km 3600+, τον ημιμαραθώνιο Rupicapra 20km 1500+ και τον Faethon trail 13km 500+, οι οποίες έχουν φτάσει τις 230 , 80 και 50 αντίστοιχα. Οι αγώνες θα γίνουν: το Σάββατο 9 Ιουλίου ο Faethon Trail και την Κυριακή 10 Ιουλίου οι F.O.M και RUPICAPRA.
Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η οργανωτική επιτροπή διοργανώνει για πρώτη φορά τον αγώνα RUPICAPRA 20km 1500+ δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς αθλητές να τρέξουν έναν μικρότερο αγώνα, μικρογραφία του F.O.M.

Παρατηρώντας την αυξημένη ζήτηση των τελευταίων ημερών, η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON αποφάσισε την παράταση της περιόδου εγγραφών – εγγραφή και πληρωμή-   έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου τόσο για τον F.O.M 44km. όσο και για τον ημιμαραθώνιο Rupicapra 20km.,
Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως οι εγγραφές για τη δωρεάν μεταφορά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (για τα 44 χιλ και τα 20 χιλ) θα ανακοινωθούν μέσο επίσημου δελτίου τύπου της διοργάνωσης αρχές Ιουνίου και με προσωπικό email στους αθλητές που έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonolympusmarathon.gr

Για την οργανωτική επιτροπή
Α. Πιτένης – Δ.Κωστούλης – Β.Νίκου

Add Comment