Στο οικοτροφείο “Ελευθερία” και στο Γηροκομείο Λάρισας ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

image2

Αναστάσιμες ευχές με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αντάλλαξε με τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του οικοτροφείου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, στη Λάρισα, ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, Βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κος Κατσαντώνης επισκέφτηκε το οικοτροφείο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μια δομή η οποία φιλοξενεί 12 ενήλικες με αυτισμό (ηλικιών μεταξύ 22-40 ετών). Αφου ξεναγήθηκε στους χώρους του οικοτροφείου, ενημερώθηκε για το έργο της δομής και συνομιλησε με εργαζόμενους, όντας και ο ίδιος πολυ καλός γνώστης του τι σημαίνει άτομα με ιδιαιτερότητες. Ο κ. Κατσιαντώνης εξήρε το έργο της δομής και πρόσφερε ένα συμβολικό δωρο για τους επωφελούμενους.

image3

ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πασχαλινό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπιάς και χαράς μετέφερε με τις ευχές του κατά τη διαρκεία της επίσκεψής του στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, Βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κος Κατσαντώνης επισκέφτηκε τη δομή, στην οποια φιλοξενούνται, σε κλίμα θαλπωρής και οικογενειακής ζεστασιάς, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αντάλλαξε μαζι τους πασχαλινές ευχές και δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τις αγκαλιές των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο χώρο. Στο πλαισιο της επίσκεψής του, ο κ. Κατσιαντώνης ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες και στον Διευθυντή του Γηροκομείου, κ. Παύλο Τσούμα,
με τον οποίο, επ’ αφορμή της συνάντησής τους, συζήτησαν για τις συνθήκες της ζωης των ενοίκων στο χώρο και τις εν γένει ανάγκες λειτουργίας και οικονομικής υποστήριξής του, με κύρια και βασική προτεραιότητα την ένταξη του τροφείου του γηροκομείου στις παροχές του ΕΟΠΥΥ, ενώ ευχές αντάλλαξε και με το προσωπικό του Γηροκομείου.

Add Comment