«Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην Ελασσόνα

ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
Του Γιάννη Μουκίδη

Εντυπωσιακά μεγάλη η συμμετοχή μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από την ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας στην Κυριακάτικη εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ελασσόνας, των μελών της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής(ΔΗΜ.Τ.Ε.), αλλά και των αντιπροσώπων για το Εθνικό Συνέδριο του κόμματος.
Από τις πρωινές ώρες δεκάδες μέλη της Ν.Δ. είχαν αρχίσει να μπαίνουν στη σειρά για να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία, λίγο πριν την κάλπη. Στο «φουαγιέ» της Αίθουσας Θεάτρου, στο Πνευματικό Κέντρο(με πρόσβαση και από τις δύο εισόδους), συνεχής η κινητικότητα, ατέλειωτες οι συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» υποψηφίων της εκλογικής «μάχης» και πολλών ψηφοφόρων, πριν τις τελικές αποφάσεις και το… «βόλι» μέσα στην κάλπη. Λίγα μέτρα πιο μέσα, τα παραβάν και η κάλπη. Οι προβλέψεις και οι απόψεις για την «μονομαχία» Δ. Δριστέλα – Φ. Καραγκόγκου και για τα αποτελέσματα…«έδιναν και έπαιρναν» για αρκετές ώρες.
[wpg_thumb]
Η προσέλευση στην κάλπη αυξήθηκε τις μεσημεριανές ώρες, αφού δεκάδες μέλη – ψηφοφόροι από περιοχές της επαρχίας ήρθαν στην Ελασσόνα για να ψηφίσουν. Τις απογευματινές ώρες, η συνεχόμενη προσέλευση ψηφοφόρων είχε κοπάσει.
Εμφανής ήταν η… «γαλάζια» κοσμοσυρροή και στο κέντρο της πόλης, αφού βοηθούντος και του ανοιξιάτικου καιρού τα καφέ, τα τσιπουράδικα, οι ταβέρνες, τα στέκια της Ελασσόνας γέμισαν από κόσμο.

Add Comment