Διάκριση μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας σε σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας Λέκκα Ευαγγελία του Δημητρίου και της Χάιδως διακρίθηκε κατακτώντας το 3ο βραβείο στον 5ο Καλλιτεχνικό διαγωνισμό σχολικού έτους 2015-2016 με θέμα : ΄΄Πρόσφυγας ή μετανάστης….. η σκληρή πραγματικότητα μέσα από τα μάτια των παιδιών ΄΄
Ο παραπάνω σχολικός διαγωνισμός διοργανώθηκε από το κέντρο πρόληψης ν. Λάρισας ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.
Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με το φαινόμενο της προσφυγιάς και της μετανάστευσης και η αξιοποίηση και διάχυση του μηνύματος της ίσης αντιμετώπισης όλων των μαθητών ανεξάρτητα από την καταγωγή τη φυλή ,τη θρησκεία ή το χρώμα.
Οι μαθητές μπορούσαν να συμμετέχουν είτε με ομαδικά έργα ή με ατομικά.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε με συμμετοχή σχολείων και εκπαιδευτικών
Ο Δ/ντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητικές κοινότητες του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας συγχαίρουν τη μαθήτρια Λέκκα Ευαγγελία για τη μεγάλη επιτυχία που τιμά την ίδια ,την οικογένειά της , την σχολική κοινότητα και την πόλη της Ελασσόνας .
Της εύχονται επίσης καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή της !!!!

Add Comment