Π.Ο. Ελασσόνας – Αετός Μακρυχωρίου 1-1

Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, Π.Ο. Ελασσόνας και Αετός Μακρυχωρίου μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, επιτείνοντας την αγωνία τους στο «κυνήγι» της παραμονής τους στη μεγάλη κατηγορία του νομού, αφού οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που ακολουθούν, θα κρίνουν πολλά.
Ο αγώνας της Ελασσόνας είχε δυνατές μονομαχίες, γρήγορο ρυθμό με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις – ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με εμφανή την αγωνία και το άγχος τους για καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, που θα τους οδηγήσει και στην τελική παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερα επικίνδυνοι, κατάφεραν και πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.

Φάσεις – γκολ

11΄: Δυνατό σουτ του Τσένου, από καλή θέση, σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλοκάρει σωτήρια.

15΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Μακρυχωρίου, και το επικίνδυνο σουτ του Γκαραλιάκου από τα αριστερά φεύγει μόλις άουτ από την εστία του Γκουτζουρέλα.

28΄: Οι φιλοξενούμενοι…σκοράρουν και τρέχουν να πανηγυρίσουν, αλλά ο διαιτητής δεν καταλογίζει το τέρμα, υποδεικνύοντας ότι η μπάλα είχε ήδη βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

34΄: Επικίνδυνη επίθεση στην περιοχή του ΠΟΕ, από τα αριστερά σέντρα – σουτ του Γκαραλιάκου, προλαβαίνει την τελευταία στιγμή αμυντικός του ΠΟΕ διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

39΄: Συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στην περιοχή του Μακρυχωρίου, που απειλείται, το σουτ του Μηνά αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου, η μπάλα δεν απομακρύνεται. Το δεύτερο στη συνέχεια δυνατό σουτ του Μπούσια γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των Ελασσονιτών.
[wpg_thumb]
46΄: Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Μετά από ωραίες ενέργειες, η μπάλα στα πόδια του Καραμάνου, που παρά την πίεση ξεφεύγει και προχωράει από τα αριστερά. Το σουτ που επιχειρεί λίγο πριν την εστία, μπροστά στον τερματοφύλακα…φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντίνου.

49΄: Επίθεση του Μακρυχωρίου…που βρίσκει τα δίκτυα του ΠΟΕ, αλλά ο διαιτητής κ. Βλιώρας…δεν καταλογίζει γκολ, υποδεικνύοντας οφσάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
51΄: Επικίνδυνη κεφαλιά του Κουσιώρα από καλή θέση, και η μπάλα φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

74΄: Πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής, σε χέρι του Περτζιόνι, που αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτελεί ο Νικούλι, που γράφει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.

89΄: Αποβολή(με δεύτερη κίτρινη) του Παυλόπουλου του Μακρυχωρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βλιώρας, Καρακώστας, Νατσιούλας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλ. Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Περτζιόνι, Μπούσιας, Τσένος(80΄ Καλτέκης), Συνάπαλος, Μηνάς(46΄ Κυρίτσης Αθ.), Ματούλας, Καραμάνος.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ(Ν. Σταυροθεόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Δάσσιος Διον., Τίκος, Δάσσιος Ι., Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος(85΄ Καλπίας), Αργύρης, Νικούλης, Κουσιώρας(91΄+ Τζήκα Αμ.), Τέας(90΄ Παπαδημητρίου).

Add Comment