Διήμερη επίσκεψη Β. Λεβέντη στην Ελασσόνα με την ευκαιρία των εγκαινίων Κατσιαντώνη

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη (8 και 9 Απριλίου), στην Λάρισα, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη της Ελασσόνας, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Λαρισαίου Βουλευτή του, κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, ξεναγήθηκε μαζί με τον Βουλευτή κ. Μάριο Γεωργιάδη, συνοδεία του κ. Κατσιαντώνη, σε επιχειρήσεις της πόλης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, επισκέφθηκε την επιχείρηση «ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε.» στο 2ο χιλ. Ελασσόνας – Δεσκάτης και το εργοστάσιο τυροκομίας «ΕΞΑΡΧΟΣ Α.Ε.» στο 4ο Χιλ. Ελασσόνας Δεσκάτης. Ο κ. Λεβέντης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας των δύο εργοστασίων, χαρακτηρίζοντάς τα παραδείγματα προς μίμηση, λόγω της ανάπτυξης εξωστρεφή χαρακτήρα, καθώς, πλέον της εγχώριας αγοράς στην οποία δραστηριοποιούνται από ετών, έχουν και εξαγωγικές πωλήσεις αρκετά υψηλές, «σε μία εποχή που η εξωστρέφεια ελλείπει από την Ελληνική αγορά», όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Λεβέντης. Επίσης, το πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του, ο κ. Λεβέντης συνομίλησε με πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας, κτηνοτρόφους, αγρότες, εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία του στην πόλη τους και πάνω απ’ όλα, τον ενθάρρυναν στο να συνεχίσει να υψώνει τη φωνή του και να είναι ειλικρινής και αυθεντικός όπως πάντα στον πολιτικό του βίο, προκειμένου να επιτύχει η χώρα, μέσα από την παρουσία του στην πολιτική σκηνή, τις αλλαγές που έχει ανάγκη.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Εδώ, ο Πρόεδρος κ. Β. Λεβέντης και οι Βουλευτές κ.κ. Γ. Κατσιαντώνης και Μ. Γεωργιάδης στην «ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε.»

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΞΑΡΧΟΣ
Εδώ, ο Πρόεδρος κ. Β. Λεβέντης και οι Βουλευτές κ.κ. Γ. Κατσιαντώνης και Μ. Γεωργιάδης στο εργοστάσιο τυροκομίας «ΕΞΑΡΧΟΣ Α.Ε.»

Add Comment