Δήλωση Χρήστου Κέλλα για εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

FWTO [800x600]

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ – ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Υγείας, κκ. Γιώργο Σταθάκη και Ανδρέα Ξανθό, αντίστοιχα, κατέθεσε με άλλους συναδέλφους του, – με πρώτη υπογράφουσα την Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη – , ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με θέμα τον “Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα”.
«Από το 2012 η τότε Κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε στον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Ιατρικού τουρισμού, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για πολλαπλά οφέλη για την χώρα μας. Μέχρι τα τέλη του 2014, το σχέδιο είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και έμεναν ελάχιστες τεχνικές λεπτομέρειες για την άμεση εφαρμογή του. Λεπτομέρειες που δυστυχώς με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχουν μετατραπεί σε ανυπέρβλητα εμπόδια, με αποτέλεσμα η χώρα μας να μένει πίσω σε μια αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά. Η αλλεργία τους σε κάθε τι αναπτυξιακό, είναι παροιμιώδης», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λαρισαίου πολιτικού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ: ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας, αφού ψήφισε για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν συνέχεια του εντυπωσιακού μηνύματος ενότητας και ελπίδας που έστειλαν περισσότεροι από 400.000 Ελληνίδες και Έλληνες οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.
Σήμερα χιλιάδες στελέχη της ΝΔ, εκλέγουν τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και τους συνέδρους που θα απαρτίσουν το 10ο Εθνικό Τακτικό μας Συνέδριο. Η μέρα αυτή είναι λοιπόν μια μέρα σταθμός στην πορεία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Όλοι μαζί λοιπόν δίνουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όχι απλά την κυρίαρχη πολιτική δύναμη της χώρας, μα την παράταξη εκείνη που θα ενώσει ξανά όλους τους Έλληνες και θα βγάλει τη πατρίδα μας από τα εφιαλτικά αδιέξοδα, που προκάλεσε ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο αγώνας αυτός θα είναι νικηφόρος γιατί είναι κάτι που το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.
Εμείς απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών με συμμετοχική δημοκρατία. Καλή ψήφο σε όλους.

[wpg_thumb]

Κέλλας: Η ΝΔ, Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, δεν είναι η περίπτωση του ηγέτη της μιας χρήσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που έχει τις δυνατότητες, όχι μόνον λόγω του πολιτικού DNA που κουβαλά, αλλά, πολύ περισσότερο, εξαιτίας των ικανοτήτων του, να διασταυρωθεί με τις ανάγκες της εποχής. Ακριβώς αυτό ήταν που υπερίσχυσε στην κρίση των στελεχών και των μελών της παράταξης μας, με αποτέλεσμα να εκλεγεί πανηγυρικά: επειδή, με απλά λόγια, όλοι γνώριζαν μέσα τους, πως ο Κυριάκος είναι αυτό που χρειάζεται η εποχή. Αυτό που χρειάζεται η χώρα”. Με τα λόγια αυτά καλωσόρισε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας μιλώντας σε κομματική εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της ΝΔ.
Ο Λαρισαίος βουλευτής σημείωσε πως «στη χώρα μας όλα μεταβάλλονται προς το χειρότερο, γιατί στην πιο κρίσιμη χρονική περίοδο, βρεθήκαμε χωρίς πολιτική ηγεσία ικανή να αντιληφθεί το βάθος των προκλήσεων. Αν δει κανείς την εποχή μας μέσα από το πρίσμα της ιστορίας θα αντιληφθεί πως σε αντίστοιχες περιόδους ήταν η δύναμη και η ικανότητα του πολιτικού ηγέτη αυτή που άνοιγε το δρόμο, ώστε να ξεπεραστούν οι κρίσεις και να επανέλθει η κοινωνική ισορροπία».
«Η παράταξή μας, και κρατήστε αυτό που θα σας πω, η παράταξή μας είναι η μοναδική σταθερά του πολιτικού μας συστήματος που άντεξε μέσα στη δίνη και στη λαίλαπα των μνημονίων. Η παράταξη αυτή λοιπόν, με ρίζες βαθιές μέσα στην κοινωνία, εξέλεξε, με δημοκρατικές διαδικασίες τον νέο της πρόεδρο, με στόχο την επανόρθωση, όχι των κομματικών ποσοστών, αλλά της χώρας ολόκληρης», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

Add Comment