Ελασσονίτισσα ανερχόμενη ηθοποιός στην ταινία μικρού μήκους Violet

βενετια

Πρεμιέρα σε πολιτιστικό χώρο της Θεσσαλονίκης έκανε στις 18 Μαρτίου η μικρού μήκους ταινία Violet παραγωγής 2016. Η ταινία πραγματεύεται την ψυχολογική κατάσταση μιας νέας κοπέλας μέσα από μία σχέση σε τέλμα. Η έκπληξη βέβαια της ταινίας ακούει στο όνομα Βενετία Ψωμιάδου… Η Βενετία Ψωμιάδου, εκτός από πρωταγωνίστρια της ταινίας και εξαιρετική στο ρόλο, είναι Ελασσονίτισσα και ανερχόμενη ηθοποιός. Αν και μόλις 22 ετών, εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με την ωριμότητα με την οποία προσεγγίζει το δύσκολο ρόλο της. Ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα σε επόμενο ρόλο.

Βενετία, πάντα επιτυχίες στη ζωή και στην τέχνη…!

Λίγα λόγια για τη Βενετία Ψωμιάδου
Γεννήθηκε το 1994, μεγάλωσε στην Ελασσόνα και είναι κόρη του εκπαιδευτικού Στάθη Ψωμιάδη και της γιατρού Μαρίας Τσαπκίνη. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει ασχοληθεί με το θέατρο και το κλασσικό τραγούδι. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Δείτε εδώ τις συμμετοχές.

[wpg_thumb]

Λίγα λόγια για τη μικρού μήκους ταινία Violet
Τίτλος: Violet (2016, Ελλάδα)
Σκηνοθεσία: Anette Cheniell
Πρωταγωνιστούν: Βενετία Ψωμιάδου, Άντι Ραφμάνι

Σύνοψη: Η Εύα είναι μια νέα κοπέλα που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Η σχέση της με τον Αδάμ, το σύντροφό της έχει φτάσει σε ένα τέλμα και το τέλος φαίνεται να είναι κοντά. Ο κόσμος έχει χάσει το χρώμα του για την Εύα που αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο της. Άραγε πόσο εύκολο είναι να σκοτώσεις μέσα σου ότι σε σκοτώνει;

Μπορείτε να δείτε την ταινία Violet στο youtube:

Add Comment