Η πίεση του β’ ημιχρόνου έφερε το «τρίποντο» για τον Π.Ο.Ε.

ΠΟΕ - ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (1)

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 2-0 του δυνατού Σμόλικα Φαλάνης, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.
Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή, παίζοντας ομαδικά και μεθοδικά, «φούλαρε» για τα καλά τις μηχανές της ιδίως στο β΄ ημίχρονο και κατάφερε να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο «τρίποντο». Ο φιλοξενούμενος Σμόλικας Φαλάνης, που ήταν μαχητικός και δυνατός, αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από το γήπεδο της Ελασσόνας.

Φάσεις – γκολ

2΄: Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σμόλικα Φαλάνης.
11΄: Σουτ του Μπούσια, διώχνουν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.
12΄: Κεφαλιά του προωθημένου Μπούσια από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ
15΄: Σουτ του Ελευθεριάδη από καλή θέση και μπλοκάρει ο Μόρας.
17΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Σμόλικα, η μπάλα στα πόδια του Σκούπρα, που από δεξιά σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
47΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα και η μπάλα μόλις άουτ.
63΄: Ο Ματούλας εκτελεί φάουλ και η μπάλα αφού κοντράρει σε αμυντικό του Σμόλικα, χτυπά στο δοκάρι του Μόρα και απομακρύνεται.
73΄: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Περτζιόνι που με σουτ βρίσκει το δοκάρι, και στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
79΄: Μακρινό σουτ του Ματούλα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μόρα.
84΄: Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει τον Σμόλικα. Νέα ομαδική προσπάθεια και ο Καραμάνος με σουτ γράφει το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη.
90΄: Αποβολή(με δεύτερη κίτρινη) του Περτζιόνι του ΠΟΕ .

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραγιάννης, Διαμαντής, Αρχοντής.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Περτζιόνι, Συνάπαλος(46΄ Καραμάνος, Μπούσιας, Κυρίτσης Αθ., Ελευθεριάδης(90΄ Καλτέκης), Ματούλας(88΄ Μηνάς), Τσένος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ(Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Λιανός, Μπουζούκας, Κολοβός, Μάρκου, Κόκρας(88΄ Νινόπουλος), Στημονιάρης(74΄ Βάνης), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος.

Add Comment