Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Φωτό: Γιάννης Μουκίδης
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
2.Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Φεβρουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
3.Έγκριση κατανομής των πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
4.Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσιά μέχρι τα όρια του οικισμού (μέσω «Βλάχας») Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
5.Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
6.Έγκριση της υπ’ αριθμό 3/2016 μελέτης του έργου «Διάνοιξη οδού προέκτασης Κανάρη». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
7.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Διαμόρφωση Κ.Χ. Ελασσόνας (Παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321)». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
8.Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης «Μελέτη υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
9.Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης «Αντιπλημμυρική προστασία Τ.Κ. Δολίχης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
10.Έγκριση της «Μελέτης εμπειρογνωμοσύνης διερεύνησης σκοπιμότητας & βιωσιμότητας του έργου «Αξιοποίηση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων περιοχής Δήμου Ελασσόνας». Επιλογή σεναρίου για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
11.Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστικής παραλαβή έργων και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
12.Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2016. Ορισμός αριθμού και θέσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.
13.Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης των διακατεχόμενων δασών «Σκοτίνα» και «Τσακνιά» της Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βερδικούσιας κ. Κων/νος Τσέτσιλας.

Add Comment