Ισοπαλία για τις “Ολυμπιώτισσες” Ελασσόνας στην Κατερίνη

Νεφέλες – Ολυμπιώτισσες 0-0

ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (2)

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η Ομάδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ελασσόνας, οι Ολυμπιώτισσες, αγωνίστηκε με την ομάδα της Κατερίνης, Νεφέλες, στον τέταρτο τους αγώνα για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο της Περίστασης στην Κατερίνη. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισοπαλία.

Ο Νίκος Οικονόμου, προπονητής από τις Ολυμπιώτισσες, έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, όπως έπρεπε να σταθούμε. Συγχαρητήρια και μπράβο στα κορίτσια, για την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο. Αν συνεχίσουμε μ΄αυτόν τον ρυθμό η ομάδα μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και στο τέλος ο στόχος μας, που είναι να ανέβουν οι Ολυμπιώτισσες κατηγορία, θα επιτευχθεί. Πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών αυτών και το απέδειξαν με τον τελευταίο τους αγώνα. Από ατυχία δεν πήραμε τους 3 πόντους. Αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα, όπως είναι η ισοπαλία, είναι θετικό για την ομάδα μας για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα ξεχώρισαν η τερματοφύλακας, Μαρδόγλου, η οποία με καλές αποκρούσεις κράτησε το ανέπαφο στην εστία, η Κατσάρα, η Πλακίδου και η Δημήρη. Όλη γενικά η άμυνα ήταν υπέροχη. Μπροστά ατυχήσαμε σε κάποιες φάσεις με τη Σανίδα και την Γκαραγκονούλη, οι οποίες πολλές φορές άλωσαν την αντίπαλη άμυνα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα όμως.

[wpg_thumb]

Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας! Θα χρειαστεί να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω, όμως,πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, αλλά και όλόκληρη η πόλη της Ελασσόνας. Θα πρέπει, όμως, ο κόσμος της επαρχίας μας να στηρίξει την προσπάθεια αυτών των κοριτσιών. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου, γιατί τα παιδιά παίζουν με αντιπάλους οι οποίες παίζουν 20 και 30 χρόνια ποδόσφαιρο. Παίζουν με πόλεις, όπως είναι η Καρδίτσα , η Κατερίνη, τα Τρίκαλα. Πόλεις, οι οποίες έχουν ιστορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Να μην ξεχνάμε ότι οι Ολυμπιώτισσες είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική της χρονιά. Πρόκειται για μια καινούρια ομάδα.

Κάθε προσπάθεια που γίνεται στον αθλητισμό είναι σημαντική και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελασσόνα και στην επαρχία μας γενικότερα είναι κάτι πρωτότυπο. Είναι πάρα πολλά τα παιδιά τα οποία θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον και από τους φορείς της Ελασσόνας.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τη Διοίκηση που είναι κοντά μας και μας στηρίζει σ’ αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου τον κο Σάκη Μπανούση φυσιοθεραπευτή της ομάδας, ο οποίος είναι ανελλειπώς και αφιλοκερδώς κοντά στις υποχρεώσεις της ομάδας, την κα Δήμητρα Γκαρλόφτη-Δημήρη, όλες τις αθλήτριες και γενικά όσους βοηθάνε και στηρίζουν την ομάδα.

Ο επόμενος αγώνας είναι πάλι εκτός έδρας στην πόλη της Καλαμπάκας. Θα είναι ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι, πιστεύουμε όμως στις δυνατότητες των κοριτσιών και ευελπιστούμε να πάρουμε και εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε με αισιοδοξία. Για 15 μέρες θα δουλέψουμε και πάλι σκληρά με τις Ολυμπιώτισσες για να είναι η ομάδα πανέτοιμη γι’ αυτόν τον αγώνα.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η ομάδα θα κάνει έναν οικογενειακό διπλό αγώνα με την Παιδική Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Π.Ο.Ε.Λ. για να κρατηθεί σε εγρήγορση και ετοιμότητα.»

Η σύνθεση της ομάδας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες»: Μαρδόγλου, Μπακόλα, Ευστρατίου, Σανίδα, Γκαραγκονούλη, Μπουλγουρτζή, Μπάμπου, Σχοιναράκη, Κατσάρα, Πλακίδου, Δημήρη, Παπαδήμου, Χατζούλη, Τσακίρη, Συμεωνίδου

Αλλαγές:
53’ Στη θέση της Μπουλγουρτζή μπήκε η Παπαδήμου
60’ Στη θέση της Μπάμπου μπήκε η Χατζούλη
65’ Στη θέση της Μπακόλα μπήκε η Συμεωνίδου

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου

Η σύνθεση της ομάδας για τις Νεφέλες: Τσιώλη, Ρίζου, Ναλμπάνη, Σκαμπαρδώνη, Τασούλα, Κουκουστρίκα,Καρασίμου, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Μιχαηλίδου, Παραστατίδου, Παπάζογλου, Αναγνωστοπούλου, Βογιατζή, Κάργα, Γιαννακούρα, Χατζηδάκη, Τριγωντζή

Αλλαγές:
68’ Στη θέση της Παραστατίδου μπήκε η Παπάζογλου
83’ Στη θέση της Ναβροζίδου μπήκε η Αναγνωστοπούλου
88’ Στη θέση της Ασσιχίδου μπήκε η Χατζηδάκη

Διαιτητές αγώνα: Σουλίδης Διονύσιος, Δραγώγιας Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Βασίλειος

Το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι για τις 14 Φεβρουαρίου στην πόλη της Καλαμπάκας με την ομάδα των Μετεώρων στις 15:00.

Με τιμή
Ολυμπιώτισσες

Add Comment