Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά γυναικών στην Ελασσόνα

Αρκετά βελτιωμένη και περισσότερο ανταγωνιστική η ομάδα της Ελασσόνας, η οποία δείχνει σιγά σιγά τις πραγματικές δυνατότητες της και τη δυναμική της σαν ομάδα, καθώς σε σχέση με το 1ο τουρνουά, τα σημάδια βελτίωσης ήταν  εμφανή  σε όλους τους τομείς, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Συλλόγου!

Ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Ελασσόνας απόλαυσε κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, από τις τρεις ομάδες ( ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΕΑΛ –ΕΛΑΣΣΟΝΑ), αφού όλα τα σετ παρουσίαζαν εξαιρετικό ενδιαφέρον ..


Διεξήχθησαν 3 παιχνίδια των 2 σετ :

Στο 1ο παιχνίδι η ομάδα της Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ , το οποίο και έληξε ..ισόπαλο 1-1 σετ  ( 25-19..21-25)..
Στο 2ο παιχνίδι η τοπική ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετώπισε τον ΑΙΑΝΤΑ όπου και πάλι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1 στα σετ : (25- 21.. 22-25 )..
Στο 3ο παιχνίδι η ομάδα της ΕΑΛ βρέθηκε αντιμέτωπη με την ΕΛΑΣΣΟΝΑ, όπου ύστερα, από όμορφο βόλεϊ και ανατροπές στο σκορ, η Λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-0 σετ : (25-23, 28-26!!)..
¨Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ελασσόνας, έδειξε καλά στοιχεία  σε όλο το τουρνουά και ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την ΕΑΛ, όπου φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μάλιστα στο 2ο σετ και ενώ προηγούταν στο σκορ 22-16, προτιμήθηκε να αγωνιστούν, όλες οι αθλήτριες ,ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες, για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Αίαντας,  ο οποίος έχει στη σύνθεσή του 5 αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων, απέδωσε κατά διαστήματα βόλει, υψηλής ποιότητας και είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της  στον αγωνιστικό χώρο..
Εχέγγυο βέβαια, αποτελεί και η παρουσία της προπονήτρια Γαβαλά στον πάγκο της ομάδας..

Και τέλος η Ε.Α.Λ η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 στηρίζεται περισσότερο στην εμπειρία 3-4 αθλητριών με παραστάσεις από την Α1 Εθνική και στο ταλέντο των αθλητριών που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής της..

Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  ευχαριστεί ιδιαίτερα τις ομάδες του 2ου τουρνουά προετοιμασίας, ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και τις εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες..

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΟΜΟΡΦΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

Ήρθαν οι πέντε …..συνάντησαν και την έκτη!!!

Ο λόγος για τις πέντε αθλήτριες του Αίαντα Εύοσμου που είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Κορασίδων και η έκτη η αθλήτρια  του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας  Μπούσια Σοφία, η οποία είναι συμπαίχτριες στην Εθνική.
Έτσι λοιπόν  στο τουρνουά της Ελασσόνας , βρέθηκαν αντιμέτωπες στο παιχνίδι του Αίαντα  με την Ελασσόνα, αγωνίστηκαν υπέροχα και οι έξι και στο τέλος οι αγκαλιές και οι φωτογραφίες, είχαν τη τιμητική τους, θυμίζοντας  τους, τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην Εθνική και μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι τερμάτισαν στην 7η θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας.

Πάντα επιτυχίες ..κορίτσια!!!!

Add Comment