Ευαγγέλου-Γραμματίδης [800x600]

Με τον πρόεδρο της πολιτικής κίνησης Νέα Πορεία-Νέα Ελλάδα κ. Γιάννο Γραμματίδη συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου δέχτηκε με χαρά τον κ. Γραμματίδη και τους συνεργάτες του με τους οποίους συζήτησε επί ώρα για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το δήμο Ελασσόνας, ενώ ειδική αναφορά και επισκόπηση έγινε στο θέμα της αξιοποίησης του Ολύμπου.

Ο πρόεδρος της πολιτικής κίνησης Νέα Πορεία-Νέα Ελλάδα κ. Γιάννος Γραμματίδης κατέγραψε τα όσα του προσκόμισε ο κ. Ευαγγέλου, υποσχόμενος στη δημοτική αρχή στενή συνεργασία και βοήθεια στο έργο της, ενώ εξετάστηκαν λεπτομερώς οι προϋποθέσεις για την επίσκεψη στην περιοχή επιχειρηματιών οι οποίοι θα μπορούσαν να προβούν σε συγκεκριμένες επενδύσεις στους τομείς της αγροτοδιατροφικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στα αναγνωρισμένα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα της περιοχής, του πολιτισμού και του τουρισμού.
[wpg_thumb]
Ο κ. Ευαγγέλου με τη σειρά του αφού σημείωσε την στενή σχέση του κ. Γραμματίδη με την περιοχή λόγω καταγωγής του αλλά και με τους ανθρώπους της, του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του, τονίζοντας πως στο πρόσωπό του θα βλέπει πάντα έναν φίλο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κκ Δ. Μπαλούκας, Ν. Γκουτζουρέλας, Γ. Παπαευθυμίου, Ηλ. Κουτούκας και Γ. Χαλκίδης.

Θέματα #ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ #Νίκος Ευαγγέλου